Издвајамо Србија

ЗАСТРАШУЈУЋЕ ТВРДЊЕ: ЕУ је Србију обећала мигрантима, ево шта ће се догодити… (ВИДЕО)

Професор Зоран Буљугић, гостујући у емисији „Људске приче и разговори”, у продукцији медијске куће Хелмцаст”, истакао је, поводом смрти петнаестогодишње девојчице због предозирања дрогом, да родителји морају да прате своју децу да би знали с киме се она друже јер школски полицајац није свемогућ, када је у питању безбедност омладине – он је надлежан за оно шта се дешава у школи, а не око и ван школе.

Према речима г Буљугића, српска омладина је посебно угрожена н ван школе, на ноћним журкама, где се деле јефтине дроге које су, нажалост, приступачније неголи икада.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зоран Буљугић осврћући се на мигрантску кризу у емисији је и навео да смо ми колонизовани од стране Америке и ЕУа, да су Влада и Скупштина Србије ништа друго до извршиоци наредба које долазе споља, те да иако је Србија кандидат за ЕУ ми вероватно никад нећемо ни ући у ту заједницу пошто смо за њих пре свега територија примање миграната.

„Профил миграната је такав да ће тешко остати на селима, јер они желе да живе по градовима што је додатни проблем за Србију. Такође, Немачка и делови Западне Европе играју на карту да задрже мигранте интелектуалце, а да на Балкан пошаљу људе сумњивог морала”, закључио је професор Булјагић гостујући на јутјуб каналу Хелмцаст.

ВИДЕО:

 

Извор: србин.инфо