Свет

Жириновски о Украјини: УНИШТИТИ НАТО! Тако су и 1999. напали СРБЕ! Почиње Трећи светски рат!

Лидер Либерално-демократске партије Русије Владимир Жириновски је у ТВ програму „Вече са Владимиром Соловјовим“ изјавио да је сценарио који се одиграо у Украјини недавно, исти као пре почетка бомбардовања Србије

– Почетак рата планирао се и за 2016, 2017. годину. Сада је 2018. година и ево, почео је. Проглашење ратног стања у Украјини је по наредби Англосаксонаца, Лондона и Вашингтона, понављају се сценарији који су већ виђени – рекао је Жириновски и почео да набраја историјске сукобе, од Првог светског рата, до Сирије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У том набрајању, Жириновски је поменуо и сукоб у БиХ и бомбардовање Србије.

– Нису знали где да почну Трећи светски рат, хтели су у Сирији, али смо тамо завели ред. Главни удар биће на територији Украјине, а Американци и Енглези неће ратовати, нећете видети њихове војнике. Зато су Енглези и имали Брегзит, да кад падне евро, они нису у њиховој зони – рекао је лидер ЛДПР.

Он је рекао да је све ово весник Треће светског рата.

– То не говорим ја, то каже и професор Роберт Филн. Он је писао да постоје 5 варијанти Трећег светског рата: Далеки исток, Kина или Северна Kореја, Сирија, Kавказ и Украјина. Ја сам о томе раније писао, могуће да су видели, па преписали – нашалио се Жириновски.

Лидер ЛДПР је рекао да је „2019. година последња коју ћемо дочекати у миру, а да то није његов сценарио, већ сценарио Англосаксонаца.

– План „Барбароса 2 – Напад на Русију“, већ је потписан и украјинска армија је на то спремна – рекао је Жириновски.

Он је нагласио да треба уништити силе које угрожавају Русију.

– Треба нанети тако јак удар, да не буде ни украјинске војске, а ако треба ни НАТО армије. 27 минута рата и ништа неће остати од те украјинске војске – рекао је он.

 

Извор: Srbija Danas