Издвајамо Србија

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ОТКРИО НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ О ЈЕЛЕНИНОМ УБИСТВУ: „Гледао сам убицу у очи, он је…“

Фото: Јутјуб

Најежићете се!

Зоран Марјановић је први пут након што је пуштен из притвора, причао отворено о убиству супруге Јелене Марјановић. Он је у разговору са Ненадом Шипком, директором Центра за форензичка истраживања, открио невероватне детаље убиства чију истрагу помно прати цела Србија.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Разговор између Зорана Марјановића и Ненада Шипке открива да муж убијене певачице сумња да се тог кобног дана сусрео са убицом, као и да је могуће да место убиства које се до сада помињало као једина опција није тачно.

– Крију се људи који су тог дана били на насипу. Нигде се не помињу, а гледали смо се очи у очи! Много тога има што је ту заценетирано и то дебело зацементирано – рекао је Марјановић, алудирајући на то да неко покушава да сакрије доказе о овом случају.

Зоран је открио да је једино што жели да се овај случај коначно реши и да се пронађе убица његове супруге. Он је навео и да није искључено да његова супруга није убијена на насипу, како се у оптужници тврди.

– Да, да, немогуће је да Јелена ударце који су довели до њене смрти није примила на тлу насипа и у води канала – рекао је Марјановић у снимцима у које је „Ало!“ имао увид.

 

Извор: Ало.рс