Издвајамо Србија

АДВОКАТ ОТКРИО: Након хапшења инспектора који је истраживао Јеленино убиство и убица ће бити иза решетака!

Фото: Јутјуб

Додаје и да је Зоран Марјановић пуштен из притвора јер нема чврстих доказа против њега

Адвокат Небојша Милосављевић сматра да је неопходно да дође до смене у врху полиције како би коначно било утврђено ко је и због чега убио певачицу Јелену Марјановић.

– У полицију морају да дођу нови људи који имају позитивне биографије, који су стручни у свом послу, а онда да се нерешени случајеви изваде из фиока. Очигледно је неко опструирао истрагу у вези с убиство Јелене Марјановић, јер је нелогично да три године од злочина полиција и даље тапка у месту – каже Милосављевић.

Додаје и да је Зоран Марјановић пуштен из притвора јер нема чврстих доказа против њега.

Он тврди да је сарађивао са ухапшеним замеником начелника за крвне и сексуалне деликте Полицијске управе Београд, који је учествовао у истрази убиства певачице, и да се ради о способном полицајцу.

Он сматра да је њему одређен притвор због много „дубље приче“.

– Он је радио на случајевима најтежих слочина и није случајно дошао на место заменика начелника Трећег одељења. Међутим, има много нерешених убистава о којима он доста зна, а сигурно има и инсајдере из сиве зоне. Ако је тачно да је био на полицијским мерама, ко зна шта су надлежни органи утврдили с којим људима је комуницирао. Више ми личи да му је због тога и одређен притвор – рекао је Милосављевић.

Извор: Ало.рс