Издвајамо Регион

АЛБАНЦИ ГРЕШКОМ ОБЈАВИЛИ СПИСАК ШПИЈУНА! НАТО бесан, двојица су у њиховом седишту, вршљају по Србији а ево имена…

Pixabay.com

Албанија, чланица НАТО, случајно је објавила на интернету тајне податке о својим најбољим обавештајцима и то у ситна црева – имена, врсту аутомобила, регистарске таблице, бројеве личних карата и пасоша, оперативне рангове, детаље о путовањима, па чак и њихове свакодневне навике, а у седишту Алијансе су полудели јер ко уђе у албански систем, улази у НАТО систем, пише Индепендент!

Сви ови детаљи објављени су на сајту албанског Министра финансија у оквиру извештаја о финансијској ситуацији службе ШИШ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сада цео свет зна где тачно оперишу најбољи албански шпијуни, колике су им плате, па чак и које водоинсталатере, мајсторе и ауто-механичаре зову ради поправки!

ШИШ је албанска обавештајна агенција која оперише у земљи и иностранству и одговара директно премијеру Едију Рами. Има пет организационих структура: оперативну, спољнообавештајну, контраобавештајну, службу за борбу против организованог криминала и антитерористичку јединицу.

Захваљујући овој брљотини, сад се зна да им два човека им седе на врло осетљивим позицијама у седишту НАТО у Бриселу! Остали су на високим дипломатским позицијама у Белгији, Грчкој, у Србији и јужној српској покрајини Косову, Итаљи и Македонији.

Ове своје шпијуне је одала Албанија:

1. Фердинанд Нуку

2. Кујтим Прифти

3. Роберт Туци

4. Нестор Бабамето

5. Астрит Кинани

6. Невзат Шеху

7. Тонин Пренди

8. Бардок Гега

9. Хазби Брахја

Сада НАТО има озбиљан проблем, јер онај ко уђе у албански систем, улази и у НАТО систем. Алијанса је објавила узбуну највишег степена не само зато што су агенти морали хитно да буду повучени са терена већ и због страха да је њихова шпијунска мрежа откривена и у другим деловима света.

– Можете да објавите свој буџет. Али да објавите имена и друге детаље о агентима – па то је сулудо! – каже за Индепендент један оперативац америчке ЦИА који је желео да остане анониман.

– Сви ови детаљи објављени су зато што их је сама институција (ШИШ) дала уз списак за исплату плата. Није требало да стављају тако поверљиве информације међу редовне рачуне! – каже извор у албанском Министарству финансија које је објавило податке.

 

 

Извор: Индепендент/srbijadanas.com