Издвајамо Србија

АЛБАНЦИ СУ ОВИМ ПОТЕЗОМ ЗАПАЊИЛИ ЦЕЦУ: Забранили јој улазак на Косово, али се десио ВЕЛЕОБРТ! (ВИДЕО)

Светлана Цеца Ражнатовић одржала је концерт пред хиљадама људи у Северној Митровици, које ни киша није спречила да дођу на Плочу и током једноипочасовног наступа певају углас са певачицом.

Све је прошло и боље него што се надала, међутим једно ју је засигурно изненадило. Наиме, на прелазу Јариње провела је око 15 минута.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Од певачице је, како се наводи, затражено да се паркира са стране да би цариници урадили контролу, а пре него што су пропустили возило службеници албанске националности замолили су да се сликају са певачицом.

На крају концерта, Цеца је поздравила све традиционалном поруком „Само слога Србина спасава“, те дала обећање да ће се вратити.

– Желим да ми ово није, а наравно неће ни бити последњи пут да гостујем код вас. Сјајни сте домаћини. Део сам овог народа, припадам овде, осетила сам превелику љубав данас и ту срећу и радост на лицима. Задовољство је моје, мало ми је утрнула вилица од зиме, али то нас није спречило да имамо фантастичан концерт и сјајну атмосферу, усхићена сам. Хвала свима што сте били данас на мом концерту, медији су ми много помогли јер смо преко ноћи одлучили да ја будем гост у Митровици, опет без вас ништа не би било како јесте и надам се да ћете и даље бити огромна подршка свим овим напаћеним људима – рекла је тада окупљеним она.

 

Извор: Srbija Danas/Blic.rs