Издвајамо Србија

БАКА „ЛИНДА“ ОПЕТ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: Нећете веровати шта је сада урадила

Бранка Павловић из села Печењевце постала је позната када се појавила на отварању великог трговинског ланца у Лесковцу због ког је добила надимак „Линда“. Мало након стечене популарности опљачкали су је, а сада је ушла и у ријалити.

Бранка је постала учесник ријалити шоу програма „Парови“ и одмах испричала свим учесницима како је изгледао дан после ког је постала позната, као и своју животну причу, али и шок када је због пљачке куће остала без 200.000 динара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Отишла сам у нади да ћу да освојим поклоне,међутим, догодило се нешто другачије. Кад је кренуо хаос, људи су прескакали једни преко других, колица преко колица. Успела сам да узмем три пилета, која су коштала 120 динара. Касније сам их слатко појела, колико сам се борила за њих – испричала је Бранка.

Од тог дана она је постала интернет сензација па се тако нашла и на мети лопова.

– Лопов ми је ушао кроз прозор, украли су ми 200.000 динара, целу уштеђевину од пољопривреде и драгоцене ствари – испричала је Бранка.

– Удовица сам, сама сам већ годинама. Сама подижем децу и борим се сама. Бавим се пољопривредом и водим једна обичан живот на селу – објаснила је и растужила учеснике „Парова“.

Бранка је признала и да је после 30 година поново дошла у Београд, као и да је први пут ноћила у хотелу.

 

 

Извор: Блиц