Издвајамо Србија

ДОНЕТА ОДЛУКА О МАНИЈАКУ ИЗ ТРАМВАЈА: Срби ће побеснети – Михаило НЕ ИДЕ У ЗАТВОР!

Фото: Фејсбук

Михаило Исаиловић (37), који је ухапшен због сумње да је 23. октобра у трамвају полно узнемиравао петнаестогодишњу девојчицу, неће бити осуђен на затвор, већ ће бити упућен у установу на лечење, сазнаје Курир.

Према речима нашег саговорника, стручњаци који су га вештачили у притвору утврдили су да је он неурачунљив и да није свестан својих поступака.

Loading...

– Предложена је мера безбедности психијатријског лечења у установи у трајању од три године, као и мера забране приласка. Лекари су психијатријским вештачењем утврдили да је неурачунљив – потврдио је саговорник Курира.

Према његовим речима, у међувремену је у Прво основно тужилаштво стигла још једна кривична пријава против Исаиловића због истог кривичног дела. Како сазнајемо, с обзиром на то да је утврђено да није урачунљив, исти захтев биће поднет и за други случај напаствовања.

Како је Курир писао, девојчица коју је манијак напао у трамвају на саслушању је потврдила да ју је Исаиловић узнемиравао наочиглед људи које је молила за помоћ, али који нису реаговали.

Она је до детаља описала како је ушао у трамвај за њом, додиривао је, а онда побегао када је запретила да ће да позове полицију. Када је излазио из трамваја, наводно је добацивао путницима да треба да их буде срамота што не реагују и не помогну девојчици коју напада. Он је ухапшен 25. октобра и од тада је у притвору.

Извор: Курир.рс

Loading...
loading...
loading...