Издвајамо Србија

„ЋИРИЛИЦА“ ОТКРИЛА: Србија узвраћа ударац Албанцима! Постоји матрица како да се поставимо према Америма!

Фото: Јутјуб

Милан Јоловић Легенда, Александар Павић, проф. др Слободан Рељић, Даница Маринковић и Винко Пандуровић били су гости емисије „Ћирилица, а тема је била „Србија узвраћа ударац Албанцима“ због такси које су противправно уведене

Проф. др Слободан Рељић сматра да Западу одговара оваква политичка структура у Приштини, јер је такве политичаре лако контролисати.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Њима не треба Косово као права држава, а ови људи су уцењени, могу бити оптужени за ратне злочине, може доћи до међусобних ликвидација – сматра Рељић.

Он каже да америчка политика личи на мафијашку крилатицу „даћу ти понуду коју нећеш моћи да одбијеш“.

Александар Павић изјавио је да је „дубока држава“ притисла америчког председника Доналда Трампа, а да би Србија могла да се угледа на српског члана Председништва БиХ Милорада Додика.

– Додик показује да се може, то је матрица. Исто тако се можемо поставити према Американцима – рекао је Павић.

Гандијевска политика никог не импресионира, само показује слабост, сматра он.

– Где осете да је мекано, они ће да ударају – рекао је Павић.

Судија Даница Маринковић каже да су представници ОЕБС показивали и за време 1999. године пристрасност према албанским терористима на Косову и Метохију.

– Покушавали су три дана мене да спрече да уђем у Рачак, а знали су да је тамо било велико упориште терориста – каже судија Маринковић.

Она је рекла и да је нудила доказе против многих албанских тренутних политичких лидера, али да у Хашком трибуналу није постојала воља да се ти докази чују.

Извор: Srbijadanas.com