Издвајамо Србија

„ДА ТО ЈЕ ИСТИНА, АЛИ…“ Дарку Лазићу полиција вратила телефон, а КАДА ГА ЈЕ УПАЛИО…

После скоро два месеца певач Дарко Лазић поново користи стари број и има свој телефон.

Лазићу је породица донела телефон да би са њим најужи чланови породице и најбољи пријатељи имали несметану комуникацију. Међутим лекари и породица су му сугерисали да умерено телефонира и то само у оној мери која неће ометати његов опоравак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иначе, Дарков телефон је полиција узела са лица места Даркове несреће, 23. октобра кад су дошли на увиђај где је слетео својим аутомобилом са пута.

-То је стандардна процедура да полиција, односно инспектори узму телефон када дођу на увиђај, док се не утврде све појединости и детаљи везани за удес. Ником од породице није ни падало на памет да тражи Дарков телефон, све док се он није опоравио. Међутим кад је Дарко постао скроз свестан и кад су утврдили оно што је требало предали су му апарат. Међутим, Дарко неко време није ни имао жељу да телефонира. Сад како му је боље, пожелео је и да понеког назове и буде у контакту са најблизима када нису уз њега. Желео је да добија информације о ћерки Лорени, да је чује и види, али да комуницира са девојком Марином кад оде од њега из бање на контроле трудноце- каже Дарков рођак за Блиц.

Даркова вереница Марина се јавила и потврдила ову информацију, али и поручила свима да буду добронамерни и да Дарка не узнемиравају претерано.

– Да, Дарко сада има телефон, али није препоручљиво да га људи зову и замарају га. Он још није оздравио скроз и за његов потпуни опоравак уз вежбе најпотребнији је и мир у чему би га ометале поруке и позиви свихј који желе да знају како је- рекла је Марина за „Блиц“.

 

Извор: Блиц