Издвајамо Србија

Дарко био на корак од смрти, пробудио се и одлучио да направи ПОТЕЗ ЖИВОТА

Фото: Јутјуб

Певач Дарко Лазић пре него што је доживео саобраћајну незгоду 23. октобра одлучио је да вери своју девојку Марину Гагић. Он је мислио да то буде уочи Нове Године, али је с обзиром на околности које су се догодиле, тај датум померио.

Фото: Инстаграм принтскрин

Дарко је пре неколико дана напустио КБЦ Земун у којој је провео више од месец дана, а премештен је у бању у којој је почео са трепијама. Као што смо већ писали, уз њега су нон стоп мајка Бранка и вереница Марина које чак тамо и спавају. Дарко је смештен у апартману у ком има места и усова за све што им је потребно.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

С обзиром на то да је Марина у другом стању, а да се певач још увек није званично развео од супруге Ане Севић са којом већ дуго не живи, Дарко не може да планира венчање, али је решио да њихову љубав крунише вереничким прстеном.

– У договору са својим другом, он је решио да се веридба деси на Божић, те га је замолио да одабере прстен у његово име – испричао је извор „Ало“.

Дарко би у бањи требало да проведе 21 дан, а уколико буде потребе за продужењем терапија, можда и дуже. Његова породица се нада да ће новогодишње празнике ипак провести код куће у кругу најмилијих.

Баш из тог разлога, Дарко жели да Марини тада да веренички прстен, а тиме и да јој покаже колико јој је захвалан што је у овом тешком тренутку била све време уз њега.

 

 

Извор: Блиц