Издвајамо Србија

ДАРКО ЛАЗИЋ БЕСАН НА КОЛЕГЕ: Само су га искориштавали? Ево КОГА ће прецртати из списка пријатеља

Певач Дарко Лазић доживео је тешку саобраћајну несрећу 23. октобра, када је својим аутомобилом слетео са пута и преврнуо се на кров. Он је био збринут у КБЦ Земун где су се лекари борили за његов живот, а сада се успешно опоравља у бањи већ 13 дана.

Иако су се многи молили за његов опоравак, постоје људи који су разочарали Дарка, а међу њима су многе колеге. Он је изгледа решио да те колеге прецрта из списка пријатеља и неће их звати на прославу коју планира да направи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дарко је дубоко разочаран у поједине колеге за које је сматрао да су му прави пријатељи све док није доживео саобраћајку. Схватио је да је изрека да се пријатељи познају у невољи у његовом случају истинита и дефинитивно му је јасно да су се неки са њим дружили из користи. Поверио се Марини да ће из ужаса који је доживео извући поуку и да ће заувек прецртати поједине људе којима је много помогао, а који су му окренули леђа онда када му је било најтеже. Марина га је подржала и рекла му како је знала да га многи искоришћавају, али да није желела да се меша у његов однос са колегама – каже извор близак певачу.

Како он даље наводи, Дарко планира да направи велику прославу када се буде опоравио, али ће на њу бити позвани само они који су му се нашли када му је било најгоре:

– Дарко је рекао Марини да ће за највише два месеца направити прославу на коју ће позвати све оне који су са њим били када му је било најгоре. Он не може да заборави поједине колеге које су одмах после несреће позвале његове родитеље и понудиле им помоћ. Ипак, таквих је било врло мало, а многи су само заваравали јавност постављајући фотографије са Дарком на друштвеним мрежама како би направили привид подршке. Баш због тога је Лазић решио да им покаже да му више не требају у животу јер их неће позвати на журку – уверава извор и констатује да је од представника естраде, поред Даркове куме певачице Андреане Чекић, једино Радиша Трајковић Ђани са супругом Слађом посетио Лазића у болници.

Извор: Srbijadanas.com