Издвајамо Србија

ДАРКО НАПОКОН ВИДЕО ЋЕРКИЦУ: Оно што га је мала Лорена одмах питала, сломило је Лазића, а ево шта му је Ана Севић прећутала!

Фото: Јутјуб

Мајка Дарка Лазића Бранка Лазић, открива да се њен син после два и по месеца коначно видео са својом ћерком Лореном! Он је водио веома емотиван разговор са наследницом, и то преко видео-позива.

Према тврдњама певачеве мајке, Лорена је Дарку дала снагу да настави да се бори како би се што пре опоравио и дошао кући.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У уторак су се коначно чули преко видео-позива на Вајберу. Лорена га је одмах питала: „Тата, када ћеш доћи?“ Он јој је одговорио да ће видети чим заврши са послом. За Лорену, Дарко је на путу, јер мора пуно да ради. Мој син је био веома узбуђен због разговора са Лореном, обоје су били пресрећни – каже Бранка.

Она истиче да девојчица још не зна ништа о тешкој несрећи коју је њен отац имао 23. октобра.

Нисмо јој рекли да је тата у болници, већ да је на путу и да има пуно посла. Не би она могла то да схвати, а ни ми не желимо да је траумирамо – каже Даркова мајка и додаје да Лорена још није уживо видела тату, али истиче да се нада да ће је Ана Севић ускоро довести у бању Селтерс.

– Ана ми је рекла да ће, сад кад је Дарку много боље, један дан довести Лорену у Селтерс бању. Мој син се много ужелео ћерке, али ће морати још мало да причека на сусрет са њом.

Адвокат Даркове бивше супруге изјавио је да Лорену за сусрет са повређеним оцем припремају психолози. Бранка Лазић ипак мисли да то није истина, јер јој Ана ништа слично није помињала.

Не верујем да Лорена иде код психолога, јер ми Ана ништа није спомињала – каже Бранка.

Она сматра да ће се све друго средити сад кад је њен син ван животне опасности.

– Мени је пао камен са срца. Дарко је супер, напредује, почео је да хода на штакама. Ма, као да се поново родио. Такође, видео се преко видео-позива са Лорено, а ускоро ће и уживо. Све долази на своје место и много сам задовољна због свега. Не знам да ли ће Дарко за Нову годину изаћи из болнице, али искрена да будем, то ми и није толико битно колико ми је битно да он потпуно оздрави – закључује Бранка.

 

Извор: Kurir.rs/Informer.rs