Издвајамо Србија

ДАРКО УБЕЂЕН ДА МУ СВИ РАДЕ О ГЛАВИ: Певач тек стао на ноге, а а одмах се сусрео са овим ОЗБИЉНИМ ПСИХИЧКИМ ПРОБЛЕМОМ!

Таман што су чланови породице Дарка Лазића помислили да више немају проблема, те да Дарков опоравак иде само узлазном путањом, десила се непредвиђена ситуација.

  • Он је убеђен да му сви раде о глави, да желе да га гурну у пропаст, униште га… Не верује да било ко жели да му помогне и сумња у свачију добронамерност. Све то је повезано и са апстиненцијом од опијата, али и с дуговима према зеленашима, који га не остављају на миру ни у оваквој ситуацији – испричао је извор близак породици Лазић. Он каже да су родитељи најпре мислили да је реч о пролазној фази, те су с њим водили свакодневне разговоре не би ли му избацили црне мисли из главе.
  • Дарко је прво мислио да му је и саобраћајна незгода подметнута и да је неко желео да га убије. Таман кад смо успели, или бар мислимо да јесмо, да му објаснимо да је то био несрећан случај и да нико други сем њега самог нема везе са тим, почео је с другим паранојама. Оптерећен је и тиме како га људи доживљавају након незгоде, али и свих текстова о њему који се тичу његових порока… Убеђен је да га сви оговарају и омаловажавају. Да против њега сплеткаре и роваре – испричао је близак Лазићев пријатељ, инсистирајући на анонимности.

Како нам је рекао, након што је Даркова мајка објаснила лекарима какве мисли море њеног сина, они су у томе препознали психички поремећај и повезали га са страховима које Дарко очигледно већ има, те га посаветовали да контактира с добрим психијатром.

  • Бранка ће ангажовати психолога, психијатра… кога год буде требало, само да Дарко добро буде као пре – истакао је извор.
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извор: Курир,рс/Ало