Србија

ДАРКО ВИДЕО ЋЕРКИЦУ! Сазнала је за НЕСРЕЋУ, а онда се десио ШОК ОБРТ! Ана Севић хтела да дође, АЛИ…

Ово нисмо очекивали!

Фолкер Дарко Лазић, како наводи дневни лист „Ало!“, након велике несреће коју је доживео и даље није тражио да види своју ћерку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

По њиховом сазнању, супруга Ана Севић је наводно открила малолетној Лорени да јој је тата у болници, те да мора да лечи повређену ногу, а њихова ћерка је након тог сазнања изразила жељу да види оца, са којим се задњи пут срела крајем септембра ове године, тачније месец дана пре него што је имао удес.

View this post on Instagram

❤❤❤

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on

– Иако је често боравио у Београду, Дарко се са ћеркицом видео месец дана пре несреће. Сада се причају разноразне приче, да ли он њу уопште жели да види – рекао је извор за „Ало!“ и додао:

– Ана није откривала Лорени детаље тешке несреће јер сматра да је она још мала да би то разумела и није желела да јој ствара трауме, али јој је рекла како је тата повредио ногу, те да је сада у бањи на лечењу. С друге стране, након што је саопштила ћеркици вести, Лорена је желела да се чује са њим. Ана их је спојила преко видео позива, а Лорена га је одмах питала како му је нога и тражила да јој покаже – открива њихов саговорник.

Kако би је утешио, он јој је рекао да ће бити добро и да једва чека да му дође у посету, међутим, када је Ана решила да одведе ћеркицу у бању, десило се нешто што није очекивала.

– Она га је питала кад би било најбоље да доведе Лорену, пикирајући на понедељак, јер би тада успела да усклади обавезе које има. Дарко јој је рекао да то баш није најбољи дан за Лоренин долазак јер се тада у његовом апартману налази вереница Марина Гагић – открива наводно извор.

– Иако је била шокирана одговором, јер Дарко није видео ћерку јединицу три месеца, Ана је предложила да се чују и договоре неки други дан, на шта је он пристао. Међутим, када му је после неколико дана поставила исто питање, он је чак није ни удостојио одговора. На ту поруку и даље није одговорио – тврди извор „Ало!“ новина.

 

Извор: Srbija Danas/Alo.rs