Издвајамо Србија

ДАРКОВ КОЛЕГА ОТКРИО: Ево да ли ће Лазић икад више смети да пева…

Фото: Јутјуб

Иако се спекулисало да Дарко Лазић више никада неће моћи да се бави певањем, његов колега Марко Гачић каже да то није истина и да је певач само тренутно у немогућности да пева због проблема који је имао са плућима.

– Није тачно да неће моћи да пева, то су будалаштине, он и сада пева, али врло мало јер не сме да форсира плућа. Не сме да се напреже – каже Марко, који је са колегиницом Надицом Адемов посетио Лазића у његовом апартману у бањи у Младеновцу, где се недељама опоравља након саобраћајне незгоде. Том приликом су сви заједно запевали, док је Марко свирао хармонику.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гачић открива и како изгледају Даркови болнички дани.

– Сада је супер, како му је било, само му је мало досадно, али ту су му девојка и мајка, долазе му колеге и пријатељи сваки дан да му улепшају боравак у бањи. Сваки дан има вежбе за леву ногу која је атрофирала, јер је лежао два месеца. Леву ногу сада ојачава, а десна треба да зарасте, па ће тек онда да крену терапије и за ту ногу. За пет недеља крећу терапије за десну ногу. Десну ногу може да помера, да савија, може сам из лежећег положаја да пређе у седећи. Дарко се нада да ће за неколико месеци поново моћи нормално да хода. Јак је он – испричао нам је певач и додао да је Дарко посебно срећан због доласка принове:

– Још увек је под утиском због девојке и трудноће. Много се радује.

 

 

Извор: Д. Панајотовић/Блиц