Издвајамо Србија

ДАРКОВЕ КОМШИЈЕ ОТКРИЛЕ: Певачева прабаба се бавила ЦРНОМ МАГИЈОМ, бацала децу у бунар а он ту направио УКЛЕТУ КУЋУ?!

Вила Дарка Лазића у Брестачу изграђена је на месту где је некада давно била кућа његове прабабе која се наводно бавила црном магијом. Мештани се боје да Дарко сада испашта због ствари из прошлости којима се бавила његова прабаба.

– Истина је да се Даркова прабаба бавила враџбинама. Она је била видовита, имала је тај посебна дар и сви су трчали да им прориче судбину – причају Даркове комшије из Брестача.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Прабаба је умела да ради абортусе, а имала је и бунар поред те старе куће у којој је живела. Мени је моја баба причала да је она све то бацала у бунар. Сви старији људи из села који су још живи сећају се Даркове прабабе и свега што је она радила. Кад смо чули да Дарко ту гради кућу, престравили смо се.

Како кажу, Даркова прабаба је гледала и у длан, скидала је црну магију и сама је првила. Пре него што су Лазићи кренули да граде кућу, довели су свештеника да окади тај плац, а бунар је давно затрпан. Мештани се боје да Дарко не испашта за све те грехе из прошлости, пише „Сцандал“.

И Дарко и Ана Севић су знали за тај бунар. Ана и Дарко, док су били у браку, посетили једног видовњака који је фолкера упозорио да ће му живот постати пакао ако почне да живи на тој кући. Ана се плашила да првири у Брестач.

Дарку је тек након несреће јасно да то нису чиста посла. Фолкер наводно планира да консултује свештеника да још једном очита молитве на прагу њихове куће али и да посете духвоника који би их посаветавао и рекао шта да раде.

 

Извор: Курир.рс/Скандал