Издвајамо Србија

ЂАНИ ПРИПРЕТИО ДАРКУ ЛАЗИЋУ: Пребићу га ако …

Радиша Трајковић Ђани верује да се Лазић сасвим опаметио после саобраћајке и да више неће седети за волан под дејством алкохола

Радиша Трајковић Ђани каже да ће пребити Дарка Лазића ако поново буде возио пијан. Фолкер се нада да је његов млађи колега научио лекцију после језиве саобраћајке коју је доживео 23. октобра код родног Брестача.

Ђани истиче да због обавеза није још стигао да оде до Селтерс бање у којој се Лазић тренутно опоравља, али да се свакодневно чују.

Милом или силом
– Дарко ће се опаметити после саобраћајке милом или силом. Пребићу га ако не схвати неке ствари и настави по старом… – прича фолкер и додаје да једва чека да посети млађег колегу са којим се годинама дружи и гледа га као своје дете:

– Када га будем видео, има да га изљубим и извучем му уши. Понећу и пиво са собом, а он има само да га гледа за казну. Стално причам млађима да прикоче. Правио сам и ја сто грешака у животу и немам ништа против тога да се попије по која чашица, али, брате, онда узми такси или возача, а не да седнеш пијан за волан и уништиш своју и туђу породицу.

Трајковић обећава да ће Лазића извести у провод када се сасвим буде опоравио.

– Живот је пред њим, има времена када ћемо да се опуштамо заједно. Циркаће он са мном јер ћу пазити на њега. А после ће неко други да га одвезе кући.

Многи су се обрадовали када су пре два дана на Инстаграму видели снимак на којем Дарко пева из свег гласа и поручује да ће доћи на Ђанијев концерт 8. марта у београдској Арени.

– Моја деца и супруга били су код Дарка у посети, ја због ових снимања нисам могао. Ако Бог да, до мог концерта ће Дарко бити јак као Тито у старој Југи – рекао нам је певач.

Концерт захвалности
29 новембра је Дарко смештен у Селтерс бању

Дарков отац Милан Лазић каже да је захвалан што је Ђанијева породица уз његовог наследника.

– Драго ми је што је породица Трајковић обишла мог сина у бањи. Ми их изузетно поштујемо. Нама је најважније да се Дарко комплетно опорави и да његово здравствено стање буде стабилно. Када мој син изађе из болнице, организоваћемо велики концерт у Арени и на тај начин ћемо се захвалити публици и фановима – рекао је Лазићев тата.

Извор: Информер.рс