Издвајамо Србија

ЂИЛАСОВИ БАТИНАШИ ПРЕТЕ ОТМИЦОМ И СМРЋУ! После грозоморних претњи председнику Србије и његовој породици, ударили на чланове странке!

Ово је превршило сваку меру!

Заменик шефа посланичке групе СНС-а у Скупштини Србије Владимир Орлић није могао а да се не запита једно крајње логично питање и да се чудом начуди изјавама опозиционих политичара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ђилас би да „направи“ странку? Недавно је Мићуновић упоредио СЗС (прим.аут Савез за Србију) са Депос-ом речима: Паралела је – да смо против и да променимо власт ми ћемо узети свакога. Сам Депос се убрзо распао и из целе приче профитирали су само неки који су тада направили странке: Занимљива паралела… – написао је Орлић на свом Твитер налогу, након чега су уследиле бруталне претње Ђиласових батинаша.

– Орлићу Владимире стављам ти на спознају да ћемо те посетити и да иза наше посете више нећеш неко време бити доступан икоме до нама. Очекуј нас. Ово није претња, ово је обећање – написао је извесни „Страни Агент“, исти онај који је пре извесног времена претио и председнику Србије и његовој породици.

– Вучићу Александре у мени не живи страх од тебе чега сам сигуран да си свестан. Отићи ћу један корак даље кроз најаву да ће наредних дана нестати неко теби – стајало је у Твиту овог изгредника.

После овакве преписке јасно је да Ђиласове присталице и даље знају само да прете и позивају на насиље.

Извор: Ало.рс