Издвајамо Свет

ИЛИ ПОМОЗИ ИЛИ ЗАБОРАВИ НА НАС МИЛИОН! Срби у САД се удружили и поставили 5 захтева Трампу!

Петиција је покренута пре два дана и тек почиње да се диже прашина око ње

Српско-америчка заједница покренула је 18. децембра петицију и упутила га државном врху Сједињених Америчких Држава. У свом обраћању председнику Доналду Трампу предочили су тортуру која се врши над Србима и хришћанима на Косову и Метохији, шта би САД морала да предузме, уједно подсетивши председника да више од милион гласова на изборима у Америци су српски.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такође, напомињу требало би да обрати пажњу на њих, јер више од милион Срба има бирачко право.

На порталу Цханге.орг ову петицију за непуна два дана потписало је скоро 2 хиљаде људи. Међу осталим и Чарлс Катер, Американац који обожава нашу земљу и српски народ и живи у Београду.

Портал Цханге.орг са седиштем у Сан Франциску намењен је петицијама и тврди да има 240 милиона потписника. Како тврде, утицали су на доносиоце одлука у државама, односно остварили 31.763 победе у 196 земаља света.

Успеси који су истакнути на „Википедији“, углавном се односе на продајне, комерцијалне гиганте од враћања лика Брајана Грифина у серију Фамилy Гуy. Треба споменути једну од највећих икада, са 4.5 милиона потписа која није остварила промену после америчких избора, када је затражено да Електорски колеџ изабере Хилари Клинтон за председницу САД.

А ово је петиција Срба који живе у Сједињеним Државама:

„Председнику САД Доналду Трампу и члановима Конгреса,

Ми, српско-америчка заједница, обраћамо се председнику Доналду Трампу и члановима Конгреса са молбом да престану да подржавају албанско вођство, на челу са Хашимом Тачијем, и стварање војске под њиховом контролом у српској покрајини Косово и Метохија.

Под Тачијевим режимом протерано је две трећине српске предратне популације из њихових домова у српској покрајини Косово и Метохија. Скоро 40.000 Срба протерано је из Приштине у дивљачком албанском погрому. Хиљаде Срба и хришћана убијано је и наставља да бива убијано. Аутобуси са Србима каменовани су док су ожалошћени Срби нападани на гробљима. Недавно албанска милиција под тешким наоружањем извршила је рацију у продавницама због хране и других производа са српским етикетама, а одузети српски производи јавно су спаљивани. Стопроцентна такса наметнута је Србији, док је Албанији спуштена на нулу. Све ово је напор режима Хашима Тачија да у потпуности протера српске хришћане и друге урођеничке етничке мањине на Косову, укључујући Јевреје и Роме.

Савет Европе означио је Хашима Тачија као вођу албанског криминалног картела која је попут мафије, а укључена је у шверц хероина, оружја и људских органа. Према Карли Дел Понте, некадашњем тужиоцу Међународног суда у Хагу за ратне злочине на територији бивше Југославије, Хашим Тачи, такође је одговоран за крађу органа 300 Срба хришћана и других неалбанских мањина у затворима смрти у Албанији.

Албански лидери у Приштини отворено су објавили лојалност суседној Албанији и успешно су уклонили границу између Србије и Албаније. Албански лидери декларисали су њихову намеру да створе етнички чисту Велику Албанију. Албанци на Косову имају један од највећих удела добровољаца ИСИС-а са Балкана.

Велики број терористичких завера у Европи и против САД су извршили Албанци са Косова.

Више од 150 српских православних цркава, манастира, културних и религијских добара вандализовано, запаљено и уништено.

Ово потпада под надлежност Сједињених Држава и недавних аката Конгреса који штити хришћанске мањине од протеривања. Недавно, председник Трамп потписао у закону Х.Р. 390 „Члан о помоћи у Ираку и Сирији“, омогућавајући помоћ хришћанима протераваним из Ирака и Сирије. Српски хришћани на Косову би такође требало да имају могућност заштите и помиловања.

Са поштовањем молимо председника Трампа и Конгрес Сједињених Америчких Држава да предузму следеће кораке:

– Одмах повуку подршку илегалној војсци Хашима Тачија, образованом са кршењем Резолуције Савета Уједињених нација 1244

– Издају резолуцију којом се осуђује прогон српских хришћана, Јевреја, Рома и других мањина од стране бруталног режима Хашима Тачија

– Понуде подршку и помоћ протераним мањинама у региону

– Сазове Сенат о утицају и трошковима дестабилизације спољне политике САД у Србији и српској покрајини Косово и Метохија

– Ургира да се повуку сви представници САД-а са Косова који су били пре његове администрације и замени их са представницима админитрације председника Трампа.

Српски народ дуго је савезник Сједињених Америчких Држава. Срби су се борили на страни САД у оба светска рата. Србија је изгубила 25 одсто популације у Другом светском рату, као део Савезничких снага, док је стотине и хиљаде Срба заробљавано и убијано у нацистичким концентрационим логорима. Истовремено, Срби су спровели највећу спасилачку мисију америчких авијатичара у историји, такозвану Операцију Халијард или Ваздушни мост, која је резултирала евакуацијом 432 америчка и још 80 савезничка човека иза непријатељске линије.

Ово није први пут да су Срби под окупацијом муслиманских екстремиста. Отоманско царство потчинило је српско становништво на Балкану тортури, порезу, ропство у убијању пет векова. Ово се односи и на хришћане на Косову и Метохији.

Данас, српски народ суочава се са сличним.

Српска покрајина Косово и Метохија је колевка српске цивилизације. Оно што је Јерусалим Јеврејима, то је Косово и Метохија Србима. Идентитет српског народа неодвојив је од српске покрајине Косово и Метохија.

Сама реч „Косово“ је српска, не албанска.

Европска унија и НАТО противили су се формирању албанске војске у српској покрајини Косово и Метохија.

Више је од једног милиона Србоамериканаца у Сједињеним Државама и примарно су лоцирани у државама које носе превагу на америчким изборима. Амерички Срби пажљиво прате развој ових дешавања.

Уколико САД наставе са катастрофалним и неуспешним политикама бивших администрација, стабилност Балкана ће бити угрожена, а Европа у опасности од рата. Молимо да зауставите ову неправду пре него што буде прекасно.

С поштовањем,

Српско-америчка заједница“

 

Извор: Телеграф.рс / Ало.рс – К.Б.