Издвајамо Регион

„ЈЕ*О ТЕ КО ТЕ НАПРАВИ!“ Деда Хрват одлепио кад је робот изговорио СРБИЈА у његовој кући, па урадио нешто НЕЧУВЕНО (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Нетрпељивост према другој нацији, супротном ставу, сексуалном опредељењу, као и религији поприлично може да помути разум код поједних људи, па када се сусретну са стварима и ситуацијама које су у супротности са њиховим мишљењем, они често бурно и непотребно агресивно делују, не водећи пажњу да ли су у њиховим окружењу и деца.

На друштвеним мрежама се појавио видео-снимак у којем се види како један хрватски исељеник у Америци бесно разбија унуцима играчку Амазон ехо, играчку новије генерације која даје одговоре на постављена питања из свих сфера интересовања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, деца су машини постављала питања у вези са спортом, тачније, ко је најбољи у појединим категоријама. За то време, њихов деда је мирно седео и слушао одговоре, све до тренутка када су његови унуци поставили питање ко је најбољи ватерполо тим на свету.

Када је машина одговорила да је то дефинитивно Србија, он је устао и неконтролисано почео да псује.

Фото: Фејсбук принтскрин

– Је*бем ти матер, и теби и Србији! У мојој кући, Србија, па докле више, матере ти. Је*бо ти матер онај ко те направи, након чега је устао, узео играчку и кренуо да је баци на под, али се брзо предомислио, па је изашао у двориште, где је своју намеру да разбије деци играчку и спровео, поново сипајући велику количину псовки.

Оно што можда још више забрињава, јесте ноншалантност коју је показала породица током његовог излива беса, која се током читавог снимања само смејала на његове псовке, иако су ту била просутна и деца.

 

 

Извор: С.Р./Блиц