Занимљивости Издвајамо

ЈЕЗИВО! Муж је живу сахранио после пада у кому, а кад је ИСКОПАО САНДУК…

Након стравичног открића, њен муж је опет организовао сахрану

Већина људи има ноћну мору да би могло да им се деси да их неко живе сахрани. Међутим, данас са напретком медицине мала је вероватноћа да се нешто овако деси. Али прича о Октавији Смит Хатчеровој, добро ће вас уплашити и заледити вам крв у жилама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Непозната смртоносна грозница избила је пред крај 1800-тих година у граду Пиквајл у Кентакију. Тада је умало опустошила скоро читаву заједницу, преноси Виралнова.цом.

Међу жртвама је био и Хаков Хатчер, Октавијин син који се разболео и умро у јануару 1881. године.

Како није могла да прихвати смрт свог детета она је постала веома депресивна и пала је у кому. У мају исте године, њен муж је позвао лекара који је установио да је умрла али није могао да објасни разлог.

Одмах су је сахранили, а након недељу дана ова болест се знатно проширила. Међутим, један човек се након неког времена пробудио из коме у коју је упао.

Схвативши шта је урадио, Октавијин муж је ископао њено тело, а призор који је затекао био је ужасан.

Испоставило се да је несрећна жена жива сахрањена, односно да је била у коми и када се пробудила покушала је на све начине да изађе из ковчега. Имао је прилику види да је унутрашњост ковчега била изгребана и поцепана.

Након стравичног открића, њен муж је опет организовао сахрану, а у њену част је подигао споменик у природној величини који и дан данас стоји на том гробљу.

 

Извор: Ало.рс/Д.С.