Издвајамо Србија

КРВОЛОК У ПАНИЦИ! Харадинај се суочио са несаломивим аргументима, из ове ситуације му нема излаза!

Фото: Јутјуб

На страни Србије су сви аргументи, а где су њима?

Председница Владе Србије Ана Брнабић обавестила је читаву светску политичку јавност, па и албанског премијера Едија Раму, о противправним и антицивилизацијским мерама Приштине, и разумљиво је што албанска политичка елита на Косову и Метохији у паници и са страхом и нервозом реагује на праведну дипломатску борбу Србије, саопштио је данас директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Рамуша Харадинаја је узнемирило то што су све владе света данас суочене са несаломивим аргументима о насилничкој природи режима у Приштини. Харадинај, који једино и уме да говори језиком насиља, не разуме да његови избацивачки манири и кодекси понашања у цивилизованом свету нису пожељни и да нису део мирнодопског политичког инструментаријума“, истакао је Ђурић.

Према његовим речима, управо зато Харадинај и говори о праву самопроглашеног Косова на увођење трговинских блокада, јер он напросто не разликује право од неправа.

„Србија има начина да на разноврсне драстичне начине одговори на безумље Приштине, али препустиће Харадинају и његовим политичким саборцима да поносно носе титулу највећих европских силеџија, а премијерка Брнабић и сви чланови наше владе наставиће да се доступним цивилизованим и демократским средствима боре против њиховог назадног поимања политике“, додао је Ђурић.

 

 

Извор: Тањуг/Ало.рс/М.Ж.