Издвајамо Србија

МИЛОШ БИКОВИЋ БРУТАЛНО ЗАПУШИО УСТА СЕРГЕЈУ: ЧЕ ГЕВАРА немој да ме етикетираш!

Српски глумци у клинчу због протеста! Сергеј Трифуновић покушао је да придобије Милоша Биковића који му је буквално запушио уста.

Све је почело када је на свом Твитер профилу Милош Биковић написао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„А у Паризу журка…“

„Журка и у Београду, мили. Наиђи“, написао му је Трифуновић, који је касније додао да Биковић воли добре журке.

Познати глумац Сергеју није остао дужан:

„После таквих журки се лоше трезниш ако се свашта помеша. Тематске журке су маскенбал са непознатим исходом“, написао је Биковић.

„Мислим да би ових 50 сома људи анд цоунтинг баш обрнуто, рекли да је ово што се догадја на улицама твог родног града, управо журка отрежњења, но Боже мој. Перцепције су увек различите. Зависи где си. Битно је да је теби добро тамо где си“, одговорио му је Трифуновић, али је добио експресан одговор.

„МЦ Чегевара па ми смо колеге. Немој ме етикетирати само зато што не пристајем да мислим као ти. Ако хоћеш разговор – предлажем уживо после празника. Боље је без публике“, написао је Биковић.

„Ја те мили уопште не етикетирам. Само на твит да је журка у Паризу, рекох да има журка и у твом биртхтоwн“, написао је Сергеј и додао:

„Пошто ниси твитнуо ишта о истој, па реко можда ни не знаш, враг ће га знати. Капирам да ти је Београд ближи од Париза. У сваком смислу“.

„Ок. Рекох ти „Ај уживо“ Па сад бзвз да настављамо. Буди ми поздрављен драги Серђо. Чујемо се кад дођем ако си за. И обуци се слојевито“, експресно је одговорио Биковић.

 

 

Извор: Еспресо/Д.К.