Србија

НЕБИТНЕ СУ ПАРЕ КОЈЕ СИ ПОТРОШИО… Ана Севић објавила БРУТАЛНУ ПОРУКУ: Да ли се то ОДНОСИ на Дарка?

Скривена намера или?

Током протеклих месец дана живот није мазио нашу певачицу Ану Севић, као и њеног, још увек законитог супруга, певача Дарка Лазића који је доживео тешку саобраћајну несрећу у којој је пуком срећом избегао фаталне последице. Док се Дарко Лазић успешно опоравља у бањи у Младеновцу од саобраћајне незгоде, певачица Ана Севић је одлучила да пошаље снажну поруку њиховој ћерки Лорени, као и својом родитељима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Откако се десио несрећни случај, Лазић још увек није видео своју наследницу, с обзиром на то да породица није желела да девојчица види оца у таквом стању. За то време, о малој Лорени брине мајка, која на све начине покушава да заштити дете од свега.

Kако би девојчица била весела и срећна за време празника, Ана је у стану у ком живе, одлучила да окити јелку, а ту фотографију поделила је са својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм.

Она је такође на друштвеној мрежи Инстаграм објавила „стори“ објавила слику са текстом који су многи схватили као директно обраћање њеној ћеркици Лорени. Оно што је приметно, јесте да Севићева изузетно води рачуна о својој мезимици, као и да се труди да јој ово време, у недостатку оца, испуни са што лепшим догађајима које неретко показује широј јавности. А шта је писало на слици открићемо сада:

– Дете ће се сећати ко је био ту, а не колико сте потрошили на њега. Деца прерасту играчке и одећу, али никад не прерасту љубав и време. – написала је Севићева и овом поруком дотакла срца многих. Kао што то обично бива, неки су ово протумачили да се она обраћа и свом супругу Дарку, а шта се ту заправо збива остављамо вама да сами процените.

 

Извор: Srbija Danas