Издвајамо Србија

ОБРАДОВИЋ ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Све је тајно договорено, Србији узимају Косово, Прешево и Бујановац – ЕВО ЗАШТО ДОЛАЗИ МАКРОН …

На ванредној конференције за новинаре у Чачку председник Двери Бошко Обрадовић изнео је ексклузивне податке о дешавањима у вези са тајним преговорима Београда и Приштине о разграничењу Србије са такозваном државом Косовом и де факто признавањем независног Косова.

Обрадовић је упозорио јавност да су српске власти тренутно у завршној фази договора са сепаратистима у Приштини и да је главни поседник за разграничење, ангажован од стране Вучића, Тачија и Макрона, члан Европског парламента Арно Данжан, франсуцски НАТО лобиста међу француским дипломатама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Разграничење је договорено: Србији остаје Лепосавић, а мора да се да плус Прешево до 1 километар до аутопута и део Бујановца за то. Једино још увек није постигнут договор само око дела Копаоника и Газивода. Једини разлог Макроновог доласка у Србију је да би разграничење било завршено, јер је Француска та која је преузела на себе од ЕУ да завршио започето.“ – упозорио је Обрадовић.

Он је додао да је Данжан Тачијев пријатељ, који га је бранио од Дика Мартија поводом оптужби у вези са трговином органима. Такође је био изасланик 2004. године у мисији Хавијера Солане, као и важан чинилац у реализацији Дејтонског споразума 1995, као и споразума у Рамбујеу као стручњак при Министарству одбране 1999. године.

„Зашто Александар Вучић не изађе пред јавност и представи договорено са Арном Данжаном, зашто још увек није заказана седница у Скупштини на тему Косова и Метохије, српски посланици у Приштини, као и министри у Влади такозваног Косова нису напустили своје функције, ако је ситуацији аларманта као што се говори?“ – упитао је на крају Обрадовић.

Српски покрет Двери неће дозволити македонски сценарио, када је за једну ноћ све договорено и потписано, закључак је ванредне КЗН.

Извор: Правда.рс