Издвајамо Србија

ОГЛАСИЛА СЕ АНА СЕВИЋ: „Дарко ће видети Лорену кад…“

Од како је певач Дарко Лазић доживео саобраћајку 23. октобра на улазу у своје родно село Брестач, Ана Севић је у болници била свега неколико пута и то углавном кријући се од новинара.

Фото: Јутјуб

Она није желела да коментарише наводе медија и разне приче о њеном односу са Дарком, као и његовом породицом, као и о томе да ли могу да виђају Лорену, ћерку коју је певач добио док је био у браку са Аном Севић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ана је сада решила да путем адвоката саопшти о чему је заправо реч па је писмо послала једном магазину.

– Није тачно да не дозвољавам виђање детета! Након растанка са Дарком рекла сам им да могу да виђају Лорену када год желе. Поред тога, Лоренина баба нема 80, већ мање од 50 година, и увек се налазила при руци и мени и Дарку за време трајања нашег заједничког живота, када смо због пословних обавеза били спречени да водимо рачуна о Лорени. Поред тога, сада ја постављам питање због чега је битно шта мисли тетка Зорица – поручује Ана Севић за „Свет“ и додаје:

– Такође, питање виђања и васпитања детета јесте питање о којем родитељи одлучују заједнички и споразумно, и наглашавам још једном да нема никаквих проблема у вези са виђањем Лорене. У том смислу, Дарко и ја смо се договорили да дете припреми психолог за оно што предстоји, а то је да дете види свог оца у веома лошем тренутку, односно веома тешком здравственом стању.

– Главног проблема очигледно су свесни само лекари који воде рачуна о његовом здравственом стању, а све опет имајући у виду узраст детета, те да исто неспорно може произвести веома тешке психичке последице на дете. Што није ни у интересу детета, нити у било чијем интересу. Ја сам у више наврата у болници показивала Дарку Лоренине слике и снимке и он је сагласан са свим наведеним. Дарко у сваком моменту зна где је и шта ради његова ћерка – објаснила је Севићева за „Свет“.

 

 

Извор: Блиц