Издвајамо Србија

ОПСТРУИРАО ИСТРАГУ, ШТИТИО МОЋНИКА УБИЦУ?! Посланик на саслушању због убиства Јелене Марјановић!

Фото: Јутјуб

Познати политичар и посланик у Скупштини Србије ускоро би могао да буде саслушан у истрази која се води због убиства певачице „Гранда“ Јелене Марјановић (33)!

Он се сумњичи да је опструирао истрагу како би заштитио особу која стоји иза бруталне ликвидације у Борчи, пише Република.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Информацију да политичар покушава да сакрије доказе који би расветлили злочин прва је обелоданила Зорица Митровић, Марјановићева бивша девојка, која му је била велика подршка након што је завршио иза решетака.

Она је у децембру 2017. на саслушању у полицији, на којем је била због сумње да је новинарима претила смрћу, испричала да је Јелену убио бизнисмен јер је наводно због њега хтела да остави супруга Зорана. Открила је да су потом тајкун и његов заштитник политичар напаковали лажне доказе против Марјановића да би скренули истрагу у погрешном правцу – прича саговорник.

Након што је Апелациони суд вратио на допуну оптужницу против Зорана Марјановића (40), који се засад терети за Јеленину смрт, а нови тужилац преузео случај убиства певачице, очекује се да ће поново бити саслушани сви досадашњи сведоци, али и неки нови, међу којима је и посланик.

Свима је у интересу да се овај случај коначно расветли и да нападач на певачицу буде оптужен, а потом и осуђен на максималну робију. Истражни органи су преузели све што је у њиховој моћи како би истина изашла на видело. Нови тужилац ће поново саслушати старе сведоке да би се искључила могућност да је дошло до неког превида приликом ранијих исказа. Не искључује се могућност да ће у тужилаштву завршити и политичар, али и тајкун због спекулација да су умешани у убиство – додаје саговорник.

ДНК на гардероби
И адвокат Небојша Милосављевић сматра да неко моћан из света политике штити људе који су умешани у убиство Јелене Марјановић.

Управо због тога полиција већ годинама тапка у месту, а Зоран је био погодна личност да се сва кривица свали на њега. Међутим, у почетку сам мислио да Зоран стоји иза злочина, а кад сам сазнао да је на Јеленином телу и гардероби нађен ДНК непознате особе, онда су се коцкице сложиле и убеђен сам да Марјановић нема везе с тим – каже Милосављевић.

Да иза свирепог злочина у Борчи стоји тајкун, први је у септембру прошле године после Зорановог хапшења тврдио његов отац Владимир Марјановић, који је рекао да је Јелену убио љубавник, тајкун који држи пола Београда.

Извор: Ало.рс