Издвајамо Србија

Откривена истина о мистериозном позиву 15 минута пре несреће: Због тога је Дарко моментално кренуо за Брестач

Пожелео је одмах да се створи тамо

Тог јутра када је Дарко Лазић доживео тешку саобраћајну несрећу, од које се и даље опоравља, певач је сазнао да ће по други пут постати отац!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Звезду „Гранда“ је у цик зоре, након весеља на којем је био са пријатељима у Шапцу, позвала вереница Марина Гагић да му саопшти радосне вести. Од среће певач није могао да заспи, већ је кренуо кући за Брестач.

Јак разлог

– Данима се нагађало због чега је Дарко након весеља пошао за родно место, када је могао да остане у свом апартману и да се лепо наспава. Међутим, имао је јак разлог. Он је тада до зоре певао, а када је дошао у собу, Марина га је позвала да му саопшти лепе вести. Она је тог јутра урадила тест који је показао да је у благословеном стању. Дарко је толико био срећан и радостан да је одмах пожелео да је изљуби и да буде са њом. Није му било важно ни то што је уморан и што је певао целу ноћ, већ је сео у ауто, одврнуо музику и кренуо ка свом родном месту, не слутећи да ће га та одлука умало коштати живота – прича Дарков пријатељ и додаје да певачева вереница није знала да ће он због вести коју му је саопштила кренути за Брестач:

– Желела је да му каже срећне вести, али се надала да ће да остане да спава у Шапцу јер је знала да је био уморан. Много се потресла када је два сата након што су се чули сазнала шта се десило.

Дарко је потврдио ова сазнања

– Тог дана не желим да се сећам. Тачно је да сам примио лепе вести, и то је све што желим да кажем на ту тему. Срећан сам што ћу поново да постанем отац, посебно јер ће моја ћерка Лорена да добије брата или сестру. Бог нас је благословио у целој ситуацији – каже Дарко.

Он је додао и да је захвалан менаџеру Мерседу Хаџићу, познатијем као Мирсо Швајцарац, и да једва чека да се врати на музичку сцену.

– То ми је велика жеља. Без музике мој живот нема смисла. У најтежим тренуцима су уз мене били моја Марина, родитељи и Мирсо. Њему сам доживотно захвалан на свему. Једва чекам да се опоравим и да наставимо да радимо пуном паром. Видим да ће у његовој организацији бити најбољи дочек Нове године у Арени и баш ми је драго због тога – рекао је Лазић.

Тешке повреде

Подсетимо, Лазић је у саобраћајној несрећи крајем октобра задобио тешке повреде након што је његов ауто скренуо са коловоза у ливаду и преврнуо се неколико пута. Убрзо су на лице места стигле полиција и Хитна помоћ, која је Лазића превезла у КБЦ Земун. Он је у удесу задобио нагњечење мозга, поломљену јагодицу, повреде груди и плућа, повреду бутне кости, док му је нога излетела из кука. Његово стање је сада стабилно и он се последње две недеље налази на рехабилитацији.

Извор: Ало.рс