Занимљивости Издвајамо

Ова 4 хороскопска знака сутра очекују емотивни моменти

Фото: Pixabay.com

21. и 22. децембар биће веома занимљиви дани

Иако нам се чини да је зима ту већ недељама, она званично почиње данас, а ово не само да је најкраћи дан у години већ је и у астролошком смислу веома занимљив.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

22. децембар биће дан Хладног месеца, што је заправо само фенси име за Пун Месец у децембру. Излази у знаку Рака, а биће праћен и метеорском кишом. Шта то све може да значи за нас?

Зимска краткодневица је време када је најкраћа дневна светлост и најдужи период ноћи у години. Након тога, дневно светло почиње дуже да траје па се самим тим и дан некако продужава. У астролошком смислу, ово је период у години којим влада Сатурн, планета која доноси значење и структуру у наш живот.

То је период када требамо да се запитамо шта је то што желимо и шта желимо да постигнемо у животу. Сваке године се звезде другачије распоређују у овом периоду. На индивидуалном плану ово је време за дељење идеја и мозгање. Очекујте више од неколико пријатних ноћи ушушканих испред камина, ћаскање са пријатељима до ране зоре и то о свему што вам падне на памет.

Сваки знак ће осетити утицај овог периода, али неки знаци ће бити под јачим утицајем. То су Јарац, Рак, Вага и Ован. Њих ће морити питања о томе шта желе, који су им циљеви и амбиције и да ли могу да постигну то што су наумили. Можда ће уочити мало више препрека испред себе него други, али ће радити на томе да их превазиђу.

Хладни Месец ће нам помоћи да засијамо, поготово у оним областима у животу у којима осећамо стагнирање. Можда сте још увек бесни на пријатељицу која је успела да проспе чинију шпагета на ваш омиљени џемпер, или на то што ваш партнер остаје до касно на послу и пропушта забаве са вама. Шта год да је у питању, сада је време да то пустите. Биће много емотивних момената у наредних пар дана, па вам саветујемо да се припремите.

 

Извор: Телеграф.рс/womenshealthmag.com