Издвајамо Србија

ПЕВАЧИЦА СЕ ОГЛАСИЛА И ИЗНЕЛА ПОТРЕСНЕ ДЕТАЉЕ ПОСЛЕ КОНЦЕРТА: Цеца једва задржала СУЗЕ, па послала поруку Србима на Косову

Дошла да подржи срцем и песмом народ на Космету

Певачица Светлана Цеца Ражнатовић одржала је данас велики концерт у центру Северне Митровице, у знак подршке српском народу који пролази кроз незапамћену тортуру након одлуке Приштине да на робу из Србије уведе таксе од 100 одсто.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је на почетку концерта поручила да је дошла да подржи срцем и песмом народ на Космету, а ако затреба и хуманитарном помоћи.

Певачица је признала да је једва контролисала бујицу емоција, и да је од узбуђења мислила да ће изгубити глас.

Након одржаног концерта сусрела се и са студентима у Косовској Митровици, где се фотографисала са њима држећи лепљиву траку преко уста, што је постао и симбол протеста који се одржавају свакодневно у Северној Митровици због одлуке Приштине о увођењу такси од 100 одсто на српску робу.

– Косово данас. Један од најемотивнијих тренутака у мом животу. Не постоје речи којима може да се опише тренутак када видите сва та лица која желе само да имају мир, а да празнике дочекају у радости и срећи. Један транспарент на концерту где је било више од 10.000 људи рекао је све, а гласио је: “Свете, зар да наша деца буду жртве?” Мој народе хвала вам на свему – написала је Цеца на Инстаграму.

 

Извор: srbijadanas.com/Курир