Србија

ПОЛИТИЧАР БИО ЛУД ЗА УБИЈЕНОМ ПЕВАЧИЦОМ! Српски моћник јој финансирао каријеру, ПА СЕ РАЗБЕСНЕО КАДА ГА ЈЕ ОСТАВИЛА!

Фото: Јутјуб

Јелену Kрсмановић Марјановић (33), певачицу Гранда, лудо је волео утицајни српски политичар, али га је она оставила, тврде извори. Ова авантура је, како се наводи, Јелену коштала и живота јер је решила да проговори о својој вези, што се овом моћнику није свидело

– Он је био луд за Јеленом, али је њој било доста тајне везе и била је чак спремна да остави супруга Зорана. За ту везу је, наводно, знала чак и њена породица, али су ћутали – каже извор листа Ало.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Божидар Спасић, бивши оперативац Државне безбедности, сматра да прави убица Јелене Марјановић и даље на слободи.

– Непосредни убица, којем је убиство плаћено, можда се шетка по Европи и по Београду. Породица је није убила јер је она била везана за кућу у коју је доносила и добре приходе. Била је главни хранитељ – каже Спасић.

Он наводи да је Јелена, вероватно, запала многима за око.

– Она је била кафанска певачица, а ту се свашта дешава. Долазе криминалци, дилери, али и разни функционери. Можда је сметала некој конкуренцији, данас сваки мафијаш има своју певачицу. Можда је у некој кафани чула нешто што није смела и то је дошло главе -наводи искусни оперативац.

Он открива да му је Јеленин свекар Владимир Марјановић у једном разговору рекао да ће када све прође, проговорити и открити праву истину.

Адвокат Небојша Милосављевић, који је раније заступао Јеленину сестру од стрица Теодору Kрсмановић, такође сматра да је прави убица на слободи.

– Због тог убиства, ускоро биће ухапшени неки познати људи – загонетан је Милосављевић.

Марко Ницовић, некадашњи први човек београдске полиције, још раније је открио да је утицајни политичар вероватно финансирао Јеленину каријеру.

Он наглашава да је сарадња подразумевала плаћање њених гостовања, скупе гардеробе, шминке и свега осталог.

– Она за то није имала довољно новца, али је трпела све због успеха. Kада је пукла тиква, могуће је да је он ангажовао неког клинца да је убије за неколико хиљада евра – навео је Ницовић.

Некадашњи први човек београдске полиције сматра да је тај политичар вероватно био њен спонзор, а да је одлучио да је убије, када је она хтела да га се реши.

– Њен спонзор је могао да буде само неко моћан и с дубоким џепом. Тај је морао да има месечну плату најмање 10.000 евра, како би финансирао њен пробој на естради. Међутим, када је Јелени било свега доста и када је одлучила да га напусти, он је решио да је ућутка – тврди Ницовић и додаје:

– Она је пристала на ту сарадњу због обостране користи и њен супруг је знао за њега. Могуће је и да им је у кућу долазио. Обома је пословни интерес био врло битан, али њему је прекипело када је нашла другог финансијера – истиче Ницовић.

 

Извор: Alo.rs