Занимљивости Издвајамо

ПОСЛЕДЊИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП У 2018. ДОНОСИ ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ! Овај знак упознаје љубав свог живота, а ево ко очекује невероватну зараду

Фото: Pixabay.com

Погледајте како су вам звезде наклоњене.

Ован

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Идите са партнером на неки пут. Имате вишак самопоуздања и то позитивно утиче на Вашу везу. Ова недеља је као створена за флерт, нарочито ако отпутујете негде.

Позитивни сте и имаћете вишак енергије тако да би требало да се фокусирате на спорт, забаву и приоритете.

Успех на послу је загарантован, али немојте трошити превише новца.

Бик

Сунце је у пољу путовања, забаве, веза и разоноде. Можете ићи на неки краћи пут и тамо упознати неку занимљиву особу.

Ове недеље ћете бити позитивнији и боље расположени. Имаћете потребу да путујете и да се усавршавате, па је сада време да се позабавите тиме.

Будите пријатни према другим људима, према сарадницима, иако Вам се можда не допада њихов начин рада.

Близанци

Меркур је и даље у Стрелцу и немате фокус. Прилично сте напети. Неће бити лако да дођете до договора. Искористите шансу и започните везу док је Меркур у Вашем пољу веза, јер ћете лако доћи до договора са другом особом.

Одлична је недеља за сарадњу и за нове послове. Могућа су пословна путовања, па је то препорука за Вас јер ћете тако лакше доћи до успешног решења и повећања прихода.

Рак

Могућ прилив новца ове недеље. Коначно ћете бити задовољни трудом који улажете у рад. Могућа је добра сарадња са другим људима. Особе са којима сте пре сарађивали могу Вас опет позвати за неки нови посао.

Преко посла је могуће ново познанство. Не запостављајте партнера због посла јер ће се то лоше одразити на ваш однос.

Лав

Иако ће Сунце нагласити поље новца других људи и проблема са рачунима, то само значи да ћете се више потрудити и да ћете лакше и брже доћи до новца, јер ће Вам то бити велика брига.

Дајте све од себе да други не примете да сте нервозни и да имате превише обавеза. Страствени сте и енергични и морате уложити више времена у посао да би све било идеално.

Девица

Ове недеље ће бити наглашено поље веза и сарадње, па би било добро да се посветите унапређивању односа са другима. Осећате се боље него икад.

Можете добити добре вести у вези са особом која Вам се допада. Други људи Вам могу бити од помоћи у вези са љубавним животом. Не нервирајте се ако немате баш идеалан однос са партнером, јер морате дати више простора једно другом.

Вага

Ове недеље сте фокусирани на породицу. Проведите више времена код куће, тако ћете се боље осећати. Попричајте са особом која Вам се допада, можете ићи на неко ново место или у биоскоп. Венера подржава комуникацију и комплименте. Позитивни сте и желите само да одржите стабилност. Не дозволите да Вас други ремете.

Могућ стрес од половине недеље. Бавите се спортом.

Шкорпија

Женске особе са којима радите Вам могу помоћи да урадите све како треба, да немате застој на послу. Помало сте успорени. Комуникативни сте, али не може нико одрадити Ваше обавезе уместо Вас.

Приватност мора да Вам буде на првом месту ове недеље. Неке особе које су блиске могу покушати да Вас избаце из такта.

Реците сваком шта мислите, Вама то бар није тешко.

Стрелац

Имате одличну комуникацију са другима. Можете ове недеље остварити добру сарадњу са неким особама са којима одавно то желите.

Могући су нови контакти који ће Вам бити од користи. Преко пријатеља можете добити неку нову прилику да радите нешто ново и лако. Бићете свакако успешни на крају недеље у свему што сте замислили.

Јарац

Заузети, немате разлог да се бринете што се тиче партнера. Ако сте слободни не улећите у авантуру. Могуће је да ће нека особа бити неискрена према Вама па се не поверавајте превише.

Гледајте да све обавезе завршите на време и пазите где остављате документа и кључеве да их не бисте изгубили.

Нека особа из породице неће Вам бити баш наклоњена, па се потрудите да не улазите у расправе. Имате вишак енергије и све ћете урадити како треба.

Водолија

Бићете презадовољни новчаном ситуацијом ове недеље. Све иде како треба. Можете лако напредовати. Ипак, желите да Вас други похвале за сав труд.

Нађите време за одмор, немојте само претеривати са послом. Могућ је краћи пут у другој половини недеље. Дајте све од себе да се фокусирате на приоритете.

Рибе

Нисте задовољни успехом на послу. Потрудите се да дате све од себе, а срећа ће Вас послужити. Имате подршку других људи, нарочито ако сарађујете са особама које нису из Вашег места. Покушајте да одрадите све темељно сами, тако је најбоље за Вас.

Добро се организујте да не би Ваша веза трпела. Помало сте изгубили фокус и не знате како да се договорите са партнером око свега.

Не планирајте превише обавеза, оставите неко време слободно за приватни живот.

Могући су изненадни трошкови у другој половини недеље.

 

 

Извор: Мондо/А.К.