Издвајамо Србија

ПОТПИСАН ПАКТ ИЗ МАРАКЕША: Порука СНС младе Србе замениће мигранти, делићемо им бесплатне куће! (ВИДЕО)

Влада СНС одлучила је да без јавне расправе потпише пакт УН о мирантима. Пакт третира миграцију као „људско право“, па ће тима Србија бити у обавези да прима мигранте, а уједно уговор се односи и на слободу говора јер под изговором „ксенофобије“ забрањује грађанима да јавно говоре о мигрантском насиљу.

Споразум представља континуитет политике владе, да мигранте треба населити у Србију и тиме поравнати миграциони биланс због одлазака младих из земље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

После Бриселског споразума који је коалициона влада СНС и СПС потписала у Бриселу без јавне дебате, наша земља је поново преко ноћи потписала нови међународни уговор. Ради се о пакту УН о мигрантима.

Споразум третира миграцију као људско право и захтева од потписница да финансирају мигранте, а поред хране и смештаја на трошак Србије долази и „усавршавање“ миграната, па ћемо бити у обавези да им финансирамо радну обуку.

Пакт УН чији је главни протагониста био режим Ангеле Меркел промовише и цензуру слободе говора под изговором борбе против „ксенофобије“. Наиме жртве мигрантског насиља би по овом уговору биле спречене да јавно говоре о насиљу које је над њима почињено. Сам термин ксенофобије је споран јер се ради о псеудо-научном термину, јер су све асоцијације психјатара у свету одбиле да сврстају ксенофобију на списак фобија јер је са становишта психјатријске струке немогуће имати фобију од странаца.

Екстремни и изненадни потез Србије је противан политици неких од највећих светских војних и економских сила које нису потписале споразум као што су Сједињене Америчке Државе, Израел, Швајцарска и бројне чланице ЕУ.

Поред наведених земаља пакт нису потписале ни Аустралија, Мађарска, Аустрија, Чешка, Летонија, Пољска, Словачка, Италија, Словенија, Естонија,Бугарска и Доменикианска Република.

Оваква одлука представља континуитет са политиком владе Србије, јер је председник Србије, а уједно и председнике СНС Александар Вучић изјавио да држава има план да оствари нулти миграциони салдо то јест да десетине хиљада младих који одлазе из земље замене мигрантима о чему је и јавно говорио на прес конференцијама.

VUČIĆ: Mlade koji napuštaju Srbiju ćemo zameniti migranti

PODELITE SA PRIJATELJIMA: Tok misli našeg predsednika "Mladi odlaze, briga me zameniću ih migrantima"… Mi imamo predlog, hajde da zadržimo mlade, da ih zaposlimo i dignemo natalitet, a granice neka ostanu zatvorene, ako mogu Mađari, Finci, Japanci, Poljaci, Slovaci… nismo mi valjda toliko nesposobni kao država da neumemo da stimulišemo prostu reprodukciju.

Geplaatst door Pokret za slobodu i nezavisnost op Zondag 18 maart 2018

„Што се тиче мигранторних кретања 2028 до 2030 ћемо имати нулти миграциони салдо, имаћемо једнак број емигранта и имиграната у Србију. После 2030 имаћемо већи број имиграната него емиграната из Србије“ рекао је Вучић у марту ове године.

Поред плана Вучића за масовно насељавање миграната, посланица СНС Љиљана Малушић је приликом доношења новог закона о азилу којим је олакшана масовна миграцију у нашу земљи, а Србија се обавезала да из новца пореских обвезника финансира социјалну помоћ за азиланте, саопштила да њена власт планира да дели бесплатне куће мигрантима.

„Свако има неку празну кућу, толико има празних кућа по Србији мислим на десетине хиљада, и лепо наталите нам је пао мислим да смо једна од земаља која је при крају лествице у Европи“ рекал је Малушић о плану да се мигранти масовно насељавају по Србији.

Diskriminatorska izjava poslanice SNS: Davaćemo migrantima srpske ku…

Jeziva diskriminatorska izjava poslanice SNS da vlast ima plan da u srpske kuće naseljava migrante, zašto građani Srbije bez obzira da li su Srbi, Mađari, Slovaci, Rumuni ne mogu da dobijaju te kuće za džabe, da li su boja kože, vera ili nacija kriterijumi zašto srpske izbeglice ili beskućnici ne trebaju da dobijaju kuće? Konačno vidimo da je plan da se u Srbiji trajno nasele ilegalni migranti.

Geplaatst door Pokret za slobodu i nezavisnost op Donderdag 23 november 2017

Пакт УН о миграцији је у Маракешу потписао министар Зоран Ђорђевић.

 

Извор: Дневна Газета