Издвајамо Србија

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ДАРКА ЛАЗИЋА: Док су око мене људи умирали, плашио сам се ДА САМ ЈА СЛЕДЕЋИ!

Певач Дарко Лазић први пут после саобраћајке говори о језивим данима које је провео у КБЦ Земун док се борио за живот

Фолкер Дарко Лазић у емотивној исповести за Информер открива да је страховао за свој живот док је у болници гледао како људи око њега умиру! Фолкер први пут говори о језивим данима које је провео у КБЦ Земун, где је лежао више од месец дана након што је 23. октобра доживео тешку саобраћајку на путу ка Брестачу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Најтеже ми је било док сам лежао на интензивној нези и гледао како људи поред мене умиру. Тада сам страховао за свој живот. У устима ми је био тубус, баш као и људима који нису преживели. Имали смо чак и сличне повреде. Гледао сам их како један по један одлазе – препричава нам Дарко најгоре дане из свог живота. Певач се не сећа тренутка када је слетео с пута, али открива да има трауме због којих ноћима није спавао:

– Не сећам се удеса, али сам после несреће често имао кошмаре. Сећам се, једне ноћи сам имао лош сан, пробудио сам се и почупао све са себе, тубус, игле, ЕКГ каблове… Многих ствари се не сећам јер су ми доктори давали јаке лекове како бих издржао болове. Нека, тако је и боље за мене.

Фолкер је шест дана био у вештачкој коми и током лежања у КБЦ Земун два пута је оперисан. Први пут је у операционој сали провео шест сати када му је извађена слезина, а други пут му је оперисана нога:

– Два пута сам био у коми, мада сам се после прве пробудио само накратко. Други пут сам се из коме пробудио после операције ноге. Од тог дана се свега сећам. Не волим да се присећам дана које сам провео у болници, ухвати ме нервоза. Тамо сам психички пао, баш ми је било тешко.

Дарко Лазић каже да су лекари од њега крили истину због лошег психичког стања у ком је био. Зато је тек недавно сазнао да је био животно угрожен.

– Доктори ми у почетку нису говорили колико је моја ситуација озбиљна, знао сам понешто о свом здрављу. Тек скоро су ми рекли да сам био на ивици смрти. Заиста је линија живота и смрти танка. Кривим себе што сам заспао за воланом. Није ми било јасно како сам себи то допустио. Бесан сам на себе што сам нанео бол мами, тати, девојци и свима који ме воле – искрен је певач.

 

Извор: Информер