loading...
Издвајамо Србија

ПРЕДСЕДНИК ХИТНО АЛАРМИРАО НАЦИЈУ: Приштина предузима ТРИ НОВЕ МЕРЕ против СРБИЈЕ, а не зна се која је ГОРА ЗА НАС!

Фото: Јутјуб

Председник додаје да ће држава доносити одлуке о новим мерама албанске стране тек када и ако буду предузете.

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је Приштина спремна на нове мере усмерене против Србије и Срба на Косову и Метохији, да су у питању три нова потеза, која би могла да предузме, али није прецизирао о којим мерама је реч.

На питање новинара да ли има процене шта би Приштина могла даље, после такси, да предузме против српског народа, Вучић је рекао да су у питању три ствари, које би могли да покушају да ураде и да се не зна која је гора за нас.

– Али, не мислим да је једна од тих ствари дугорочно добра за њега (Харадинаја), он је човек који краткорочно посматра ствари, као и неки од наших политичких противника. Врло краткорочно гледају на ствари – рекао је Вучић.

Председник додаје да ће држава доносити одлуке о новим мерама албанске стране тек када и ако буду предузете.

– Мислим да је за нас важно да показујемо стабилно и снажно, а увек мирно, одупирање и супростављење таквим мерама, али видећемо шта ће да предузимају и у складу са тим доносићемо одлуке – донео је Вучић.

Према његовим речима, Косово и Метохија му задаје највише бриге, страха и зебње, јер, каже, види да је “лудило” Приштине постало безгранично, а да нико из међународне заједнице то лудило не зауставља.

-Крива је међународна заједница која није спречила таксе од 10 одсто. Сада неко стиче популаност што је већ степен безумних мера и то користе за унутрашње потребе. То ме брине – нагласио је он.

 

 

Извор: Тањуг

loading...