Издвајамо Србија

ПРЕДСЕДНИК ХИТНО АЛАРМИРАО НАЦИЈУ: Приштина предузима ТРИ НОВЕ МЕРЕ против СРБИЈЕ, а не зна се која је ГОРА ЗА НАС!

Фото: Јутјуб

Председник додаје да ће држава доносити одлуке о новим мерама албанске стране тек када и ако буду предузете.

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је Приштина спремна на нове мере усмерене против Србије и Срба на Косову и Метохији, да су у питању три нова потеза, која би могла да предузме, али није прецизирао о којим мерама је реч.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На питање новинара да ли има процене шта би Приштина могла даље, после такси, да предузме против српског народа, Вучић је рекао да су у питању три ствари, које би могли да покушају да ураде и да се не зна која је гора за нас.

– Али, не мислим да је једна од тих ствари дугорочно добра за њега (Харадинаја), он је човек који краткорочно посматра ствари, као и неки од наших политичких противника. Врло краткорочно гледају на ствари – рекао је Вучић.

Председник додаје да ће држава доносити одлуке о новим мерама албанске стране тек када и ако буду предузете.

– Мислим да је за нас важно да показујемо стабилно и снажно, а увек мирно, одупирање и супростављење таквим мерама, али видећемо шта ће да предузимају и у складу са тим доносићемо одлуке – донео је Вучић.

Према његовим речима, Косово и Метохија му задаје највише бриге, страха и зебње, јер, каже, види да је „лудило“ Приштине постало безгранично, а да нико из међународне заједнице то лудило не зауставља.

-Крива је међународна заједница која није спречила таксе од 10 одсто. Сада неко стиче популаност што је већ степен безумних мера и то користе за унутрашње потребе. То ме брине – нагласио је он.

 

 

Извор: Тањуг