Издвајамо Србија

ПРЕПОЛОВИО СЕ! Дарко Лазић отворио душу – НАЖАЛОСТ, МЕНИ СЕ ДЕСИЛА НЕСРЕЋА ДА БИХ СЕ…

Фото: Јутјуб

Познати фолкер открио је колико га је обрадовала вест о трудноћи веренице Марине Гагић, а потом поручио да ће дати све од себе да што пре прохода и изађе из колица.

Екипа телевизије Пинк и портала Пинк.рс посетила је данас фолк певача Дарка Лазића у бањи Селтерс, где се лечи од последица стравичне саобраћајне несреће у којој је једва извукао живу главу, а видно расположени, насмејани певач одмах се похвалио да је изгубио близу двадесетак килограма, али да ту не намерава да се заустави.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Осећам се много лакше, могу вам рећи. Ићи ћу још петнаестак доле сигурно, не смем више преко тога. Бићу ружан онда, не стоји то мени (смех) – нашалио се Лазић, којег је током најтежег животног периода неизмерно обрадовала вест да му је вереница Марина Гагић трудна, те да ће добити своје друго по реду дете.

– Једва чекам, јако сам срећан због тога, не могу да опишем. Заиста, нешто лепо да се догоди у целој овој ситуацији – каже Дарко.

Вежбе му тешко падају, али не одустаје, јер жели да се опорави што пре.

– Тешко је. Још ме боле ноге, мало ми то тешко пада. Знам да морам и да је добро по мене, тако да се трудим и трпим бол. Морам, ако не боли, нема успеха – рекао је фолкер, који је за Пинк.рс признао да је у потпуности променио свој живот, као и то да се неће враћати старим, лошим навикама.

Мењам се за 360 степени. Променио, већ! На живот се другачије гледа, на све се другачије гледа. Нема више зај*банције, неозбиљности… Мора човек да се уозбиљи. Нажалост, мени се десило ово, па сам морао тако да се уозбиљим. Док се неко не опече, не освести се, али биће све то боље – рекао је Дарко, који се труди да о свом боравку у колицима уопште не размишља.

– Кад бих о томе размишљао, само бих психички много одлутао. Схватио сам то као морање јер не могу да ходам, али сам почео на штакама да ходам. Видим напредак и знам да ћу брзо изаћи из њих – поручује Дарко, који је открио и да се чуо са Аном Севић.

– Јесте, звала је, наравно, да пита како сам, да ли је све у реду, треба ли шта. Била је чак и у посети у болници

Дарко је опширније говорио и о Ани Севић, девојци Марини Гагић, ћерки Лорени, саобраћајној несрећи и осталим детаљима лечења – његов ексклузивни интервју имаћете прилику да погледате у недељу, 16. децембра у 14 сати на телевизији Пинк, у новом издању емисије „Премијера – Викенд специјал“!

 

Извор: Пинк.рс/Н. Вујичић