Издвајамо Србија

ШИПТАРИ ПОДВИЛИ РЕП: Након што су добили Трампово писмо, решили су да смире своје „луде страсти“ и ево шта сада ХОЋЕ!

Тачи је након састанка са тимом за дијалог, који је сазвао председник парламента Кадри Весељи, поново позвао две опозиционе странке – ДСК и Самоопредељење, да се укључе у процес дијалога.

Председник привремених приштинских институција, Хашим Тачи, оценио је да је, како је рекао, ситуција на Косову и у региону другачија, после писма које је добио од америчког председника Доналда Трампа

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник привремених приштинских институција, Хашим Тачи, оценио је да је, како је рекао, ситуција на Косову и у региону другачија, после писма које је добио од америчког председника Доналда Трампа, иако је и даље Европска унија посредник у дијалогу Београда и Приштине.

Тачи је након састанка са тимом за дијалог, који је сазвао председник парламента Кадри Весељи, поново позвао две опозиционе странке – ДСК и Самоопредељење, да се укључе у процес дијалога, пренела је РТК.

„Процес води Европска унија, али мислим да су Косово и регион другачији после писма председника Трампа, који је од нас затражио да преузмемо своје одговорности као Косово. Уверен сам да ће одлука косовских институција да закључе овај процес у складу са тежњама Косова ка НАТО и ЕУ бити успешна“

 

 

Извор: Тањуг/Д.С.