Издвајамо Србија

ШОK И НЕВЕРИЦА! Симићи оставили 20.000 евра на столу, а онда је ушла коза Белка и завила их у црно

Фото: Pixabay

АРАНЂЕЛОВАЦ – Вест о кози Белки из околине Аранђеловца могла би да се сврста у рубрику “веровали или не”!

Наиме, како пише локални портал аранђеловацинфо.рс, у домаћинству породице Симић у селу Раниловић у општини Аранђеловац, коза Белка појела је 20.000 евра, које је породица спремила за куповину 10 хектара земље.

Симићи, угледна породица из Раниловића, решила је да прошири своје имање и за то је спремила позамашну суму од 20.000 евра, како би купила 10 хектара земље, али је тог јутра све кренуло по злу.

“Устали смо рано, пребројали новац, јер је требало да дође човек од ког купујемо земљу како бисмо потписали уговор и човека исплатили, паре су стајале на столу у дневној соби, а ми смо отишли да доручкујемо. Мој таст је изашао, као и свако јутро, да нахрани стоку, али није приметио да није затворио улазна врата и ту је настала наша несрећа. Kоза Белка коју имамо већ неколико година ушла је кроз отворена врата у дневну собу и почела да једе паре са стола”, говори кроз сузе уплакана снајка Милена.

“Kада смо чули шушкање и буку мој муж је устао од стола и само што га шлог није стрефио. Белка је појела паре са стола, остало је око 300 евра само, а све остало је било поцепано и поједено. Муж од тога дана ништа не говори, само седи и ћути и гледа у једну тачку. Белка нас је завила у црно”, рекла је за Аранђеловацинфо снаја Милена.

Симићи бесни

Међутим, љутити Симићи из села Раниловић, били су видно бесни у разговору са новинарима због ове вести:

– Телефон од јутрос не престаје да ми звони. Престаните да ме зовете! Немам ни козу, немам ни паре! – кратко је рекла Симићка из Раниловића, додавши да она није чула за инцидент јер се “није догодио”.

Извор: Kурир.рс / аранђеловацинфо.рс