Издвајамо Регион

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ БИВШЕГ МИНИСТРА БЕЗБЕДНОСТИ: ЦИА у Црној Гори прави базу за БИОЛОШКО ОРУЖЈЕ!

Бивши грузијски министар безбедности Игор Гиоргадзе упозорава да америчка Централна обавештајна служба (ЦИА) планира да на територији Црне Горе направи базу за биолошко оружје!

Фото: Јутјуб

Гиоргадзе истиче да постоји основана сумња да је центар за јавно здравље ‘Ричард Лугар’ код Тбилисија, који званично лечи људе од хепатитиса Ц, заправо полигон и тајно постројење Пентагона за тестирање биолошког оружја и да се такво постројење спрема и у Црној Гори!?!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Грузијски званичник ове шокантне информације поткрепљује податком да је у центру код Тбилисија од октобра 2015. до новембра 2016. умрла чак 191 особа, а да је за више десетина људи узрок смрти и даље неразјашњен!

Према његовим речима, постоји опасност да се сличне установе успоставе у земљама ограниченог суверенитета, као што су нове чланице НАТО пакта са Балкана, алудирајући на Црну Гору, која је последња ушла у тај војни савез.

– Не тврдим да су људи помрли због експеримената, али тражим да се проуче чињенице и да се покрене истрага. Уместо јасних одговора, оптужен сам да лажем. Интервјуисао ме је новинар ББЦ, али је све преокренуо у ‘руску пропаганду’. Познато је да је ‘Ричард Лугар’ само једна у ланцу сличних установа успостављених у окружењу Русије. Постоји опасност од успостављања таквих лабораторија у свакој земљи ограниченог суверенитета, као што су нове НАТО чланице са Балкана – упозорава Гиоргадзе, преноси Интерфакс из Москве.

Џевад Галијашевић (фото: ЈуТЈуб)

Стручњак за тероризам Џевад Галишајевић, коментаришући ове наводе, каже да америчке обавештајне службе дуже време раде на разним типовима биолошког оружја.

– Американци су подржали трговину људима на Косову и онемогућавали истрагу. Они су бацали радиоактивне материјале на Србију и тврдили да осиромашени уранијум није штетан. Сви ти такозвани медицински експерименти имају опасну примену у фармакологији. Американци су, да не заборавимо, наследници Менгелеових метода… – подвлачи Галијашевић.

 

Извор: М.Д./Информер