Издвајамо Србија

ШТА ЈЕ САДА ОВО?! Нови моменат! Зоран Марјановић објавио ШОК ФОТОГРАФИЈЕ! И то баш када је полиција… (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић (40), муж убијене певачице Јелене Крсмановић Марјановић, на свом Фејсбук профилу поделио је данас нове фотографије.

Оскудно одевен направио је на снегу више снимака на којима се размеће снагом и издржљивошћу.

Čisto da ne zaboravim godinama vezbanestreljacko takmičarske stavove

Geplaatst door Zoran Marjanovic op Zondag 16 december 2018

Наиме, одлучио се да их објави баш када је још једном полиција покуцала на његова врата. Он своје наводно хапшење у петак, које су поједини медији повезали са убиством његове супруге демантовао директно на свом Фејсбук профилу.

Он је објаснио је да је у питању само привођење због прекршаја који је починио 2017. године, а није се одазвао судским позивима које је добијао.

Kupanje svetom vodom donetom sa OSTROGA..

Geplaatst door Zoran Marjanovic op Zondag 16 december 2018

У петак је, одговорајући на то, поделио своју фотографију са поруком: „Вест која је објављена о мом хапшењу је лаж. По систему шта је баби мило, то јој се и снило.“

Чини се да није издржао да не пошаље још једну, дискретнију, поруку.

Geplaatst door Zoran Marjanovic op Zondag 16 december 2018

Данас, у дубоком снегу сликао се, одевен само у шортс направио је фото сесију са ћерком Јаном. Са њом је послао пркосне поздраве попут римског војника док салутира песницом.

Уследило је још фотографија на зими, на којима је испозирао само у летњим бермудама, чизмама и са бројаницама око врата.

Ajmo malo čeličenje trebaće nam…

Geplaatst door Zoran Marjanovic op Zondag 16 december 2018

Придружио им се и немачки овчар, а мада је Марјановић све време фото сесије бивао оскудно одевен, на крају је показао и снагу и челичење по снегу радећи склекове.

 

 

Извор: Телеграф/srbijadanas.com