Издвајамо Србија

ВЕСТ КОЈА ЈЕ ПРОСТРУЈАЛА СРБИЈОМ! Вучић хитно саопштио, када Стефановић одлази са функције

Стефановић ће отићи кад и ја, рекао је вечерас председник СНС Александар Вучић, поводом медијских навода да је министар Небојша Стефановић понудио оставку након што није добио одобрење да ухапси припаднике опозиције који су вечерас упали у полицијску станицу у Лучанима.

Фото: Јутјуб

Председник СНС је на прес конференцији рекао да ће о инциденту у Лучанима и оставци сам Небојша Стефановић говорити сутра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Небојша ће о томе сутра, није то било у таквој форми. У Лучанима, у једној од тих насилничких акција, није учествовао нико из СНС, а онда се догодило да су упали у полицијску станицу. Небојша ме узменирен звао и рекао да нико нема право да тако узнемирава и прети. Рекао сам му да док нема насиља да их пусти. Њему је то било тешко, али он ће отићи кад и ја – рекао је Вучић одговарајући на питање о информацијама да је Стефановић понудио оставку на место министра полиције.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић понудио је вечерас оставку на ту функцију премијерки Ани Брнабић и председнику Србије Александру Вучићу.

Медији су вечерас пренели да је Стефановић оставку понудио, јер му је речено да не хапси присталице Драгана Ђиласа и Бошка Обрадовића, који су вечерас упали у станицу полиције у Лучанима и малтретирали и вређали припаднике полиције.

У току вечери је, према наводима листа, одржан и састанак у врху СНС-а на којем се расправљало о стању у Лучанима, али и о понуђеној оставци министра Стефановића.

 

 

Извор: Тањуг