Издвајамо Србија

ВИДОЈКОВИЋ: Вучић нема јединицу, која би напала народ кад крене рушење власти, сви ће га напустити на крају

Писац и новинар Марко Видојковић изнео је жестоке критике на рачун председника Србије Александра Вучића и власти СНС.

Он је гостујући у емисији “Српска прича” рекао да је стање у медијима горе него за време Слободана Милошевића, а да је разлог томе што се на челу Србије налази Александар Вучић који је аутор Закона о информисању који је важио у време Милошевића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Видојковић је рекао да очекује да ће након “Вече код Ивана Ивановића” на ТВ Прва, нови власник укинути и емисију “24 минута” које води Зоран Кесић на ТВ О2.

Он је рекао да верује да Вучић нема полицијску и војну јединицу која је спремна да нападне народ кад крене рушење власти, а да ће председника Србије напустити и најближи сарадници када виде да му је дошао крај политичке каријере.

– Вучићеве силеџје нису у униформама него су углавном бандити. Он је поставио разне бандите на врхове разних институција, али већина оних који треба да му обаве посао, полицајци са пендрецима, нису бандити… Када ауторитет улични постане довољно јак они ће сигурно прећи на нашу страну. Не може нико нормалан, или иоле нормалан, да буде уз њега. Тако мислим да ће да га издају сви око њега, и његови најближи сарадници када буде требало само ће да се измакну… Јасно је као дан како ће се ово завршити – рекао је Видојковић.

 

Извор: Правда.рс