Издвајамо Свет

ЖЕСТОК ОКРШАЈ У НОВОМ МЕКСИКУ: На америчке специјалце пуцали из „плазма пушака“, 60 мртвих! Сумња се на… (ВИДЕО)

Амерички специјалци су се у Новом Мексику, који је претежно пустињски, по речима очевица упустили у ватрени обрачун са ваземаљцима.

Током битке са малим зеленим убијено је чак 60 војника и цивила, а ванземаљци су у директном сукобу користили плазма оружје.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Информацију је открио грађевински инжењер Фил Шнајдер који је радио на тајним војним пројектима дубоко под земљом у Дулчеу у Новом Мексику.

Шнајдер, чији је отац Филип био укључен у развој ране атомске бомбе, рекао је да је морао да потпише докимента о поверљивости, али је касније открио да америчка војска ради са ванземаљском расом на изградњу подземних база за ванземаљце.

Шнајдерова прича добија заокрет када је описао оно што је у круговима људи који истражују НЛО познато као Битка код Дулчеа.

Стручњак за ту битку Ентони Санчез, аутор НЛО аутопута и оснивач Умбра Ришрча, групе посвец́ене разумевању скривених аспеката и мистерије иза феномена НЛО / ЕТ, тврди: „1979. каже када си отворили рупу у земљи током неких рударских истраживањима да виде да ли би могли да изграде подземну базу, открили су веома стари систем пећина у ком су ванземаљци имали базу. “

Шнајдер каже да се нашао лицем у лице са ванземаљцем и да је морао да потегне оружје.

Рекао је да је убио двојицу пре него што је погођен неком врстом плазма оружја. Побегао је а војска је одмах позвала специјалне снаге.

Војни специјалци- Фоке и Делта снаге – отишле су тамо и учествовале у борби против ванземаљаца. “Убијено је свих 60 војника и научника. У току обрачуна, Шнајдер је погођен неком врстом плазма оружја које је одсекло део његове руке“.

Али додао је да је инжењер побегао са подацима и информацијама које би касније представљале основу технологије прикривеног маскирања.

Међутим, прича има страшан крај који већ деценијама подстиче теорије завере.

Године 1996. Шнајдер је пронађен у свом стану задављен. Као узрок смрти званично је заведено самоубиство.

 

 

Извор: Express/Ало/Н.С.