Издвајамо Србија

ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ПРОГОВОРИО И ШОКИРАО СВЕ! Знам ко је убио Јелену, ВИДЕО сам га! Штите га веома МОЋНИ ЉУДИ

Фото: Јутјуб

Зоран Марјановић (40), супруг убијене певачице „Гранда“ Јелене Марјановић (33), поверио се блиском пријатељу који га редовно посећује откад је изашао из притвора и испричао му да се срео очи у очи са убицом своје супруге, кога штите неки моћни људи у Београду!

Супруг Јелене Марјановић засад је једини осумњичени за њено убиство, а оптужницу против њега Апелациони суд у Београду је по други пут вратио у тужилаштво на допуну истраге. Међутим, Зоран је од првог дана откад је тело његове супруге пронађено у каналу тврдио да није умешан у злочин, да би тек сад открио и да сумња на једног мушкарца који би могао да се доведе у везу са Јелениним убиством.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Откад је пуштен из притвора, Зорана у кући у Борчи посећују пријатељи. Једном од њих поверио се тврдећи да зна ко је убио Јелену и да мисли да је на улици чак и срео тог човека. Када га је пријатељ питао зашто полиција бар не обави разговор с њим, Зоран му је тврдио да је тај човек „недодириљив“ јер га штите неки јако моћни људи. Он сматра да управо због тога цео случај и даље тапка у месту, а кривица се сваљује на њега – каже извор београдске медије.

Нови тужилац

Марјановић је био ухапшен годину и по дана после женине смрти, да би 10 месеци касније био пуштен да се брани са слободе. Због недостатка доказа оптужница је још на чекању, а питање је да ли ће он и бити оптужен. Пријатељи који верују Зорану надају се да ће нови тужилац који је преузео случај имати снаге да реши ову мистерију.

– Нови тужилац разматра све доказе прикупљене у истрази. Затражена су нова вештачења, а вероватно ће сви сведоци бити опет позвани на разговор, али и неки који досад нису саслушавани. Може се очекивати да се провере и ове тврдње које је изнео Зоран, а раније је о томе новинарима говорио и његов отац Владимир – наводи саговорник.

Божидар Спасић, бивши функционер ДБ, објашњава да се у јавности од самог почетка истраге протеже мисао да је реч о мистериозном убиству иза кога као извршилац или налогодавац стоји јавна личност која је јако значајна и моћна, па је уништавала трагове и пре и после злочина.

– То ће остати мистерија јер је очито да у оптужници која је подигнута против Марјановића таквих података нема нити су такви подаци негде званично изнесени. Да ли та особа постоји или не, никад се неће сазнати – сматра Спасић.

Извор: Курир.рс