Издвајамо Србија

БИЉАНА СРБЉАНОВИЋ БРУТАЛНО ОДГОВОРИЛА СЕРГЕЈУ: Увек је лагао, смрдео, и гребао се за новац, оброк, пиће, лажов и улизица

Сергеј Трифуновић прозвао и покушао да понизи на свом Твитер налогу драмску списатељицу Биљану Србљановић!

Он је синоћ написао:

Loading...

“Сећам се Биљане Србљановић која као студент И године дранатургије и члан “Белих Орлова”, у кожном мантилу мартинком удара врата мензе на ФДУ и са врата у маниру политкома викне:”Ви овде једете и пијете док наша браћа у Славонији и Барањи гину!” Бики, колико још лица имаш?”.

Убрзо након тога, драмска списатељица објавила је свој одговор Сергеју Трифуновићу не бирајући речи! Њен одговор преносимо у целости:

“Неопрани лажљиви Сергеј. Е то вам је вођа. Увек је био подмукли лажов, увек на исти овај начин на који ме сада увлачи у свој таблоидни смрдљиви живот са којим немам ништа и не желим да имам ништа. Увек ми се улизивао, био златна медаља у увлачењу у д*пе, увек обигравао около и са оним глупим осмехом и грозним задахом да не знаш где да побегнеш. Увек је лагао, увек и смрдео, увек се гребао за новац, оброк, пиће (али оно, види те, седне, поручи и оде кад треба да плати), увек је причао најгнусније лажи, никад се није прао, увек је варао колеге, уништавао представе, остављао пуне позоришне сале да га чекају и не дочекају, док лаже да има срчани удар или се једноставно чак ни не одјави на телефон колегама што не знају шта ће са собом на сцени од срамоте пред публиком.

neoprani lažljivi sergej. e to vam je vodja. uvek je bio podmukli lažov, uvek na isti ovaj način na koji me sada uvlači…

Geplaatst door Biljana Keller op Zaterdag 19 januari 2019

Сергеј је такође познат и по томе што је Легији плакао као мала пи*кица, на Цецином рођендану у Ступици, што су му неки из Обилића лупили шамар јер се бацакао као урбано по њима, па је онда Легија припуцао, да заштити уплаканог друга, био ухапшен, ражалован и пензионисан. Том приликом се заклео да ће управо због тога Ђинђићу доћи главе, и тако и би само неколико месеци касније, док је овај смрдљивац прошао неоштећен, осим што је годинама с*ао најгоре бљувотине по мртвом Ђинђицу, хвалио се пријатељством са Улемеком, док је овај робијао за најгоре злочине и лелекао јавно за њим (“цемо мој, шта уради, цеееемо” буквално тако, што ће вам доста сведока потврдити) због чега су га људи увек сматрали апсолутним дегенериком који може још само да прође код диџејуша из Батаје, тамо где има масовна гробница “Шиптара” је ли, што Сергеј каже да је Легија убијао да ослободи Србе.

Сергеј је такође и озбиљан дегенерик и за посао, зато га више ни не видите у позоришту, јер је будала која понижава колеге, малтретира их док раде и бежи са проба и представа, док лаже да лежи кући болестан. Тако да, кад вам каже да ће доћи на протест, па не дође, јер је болестан, лаже вас, го*но, то му је увек био манир и то су све ситне ствари ситнога човека. Што се мене лично тиче, већ сам му се једном обратила вајбером да не лаже о мени по интернету, тад је спустио носић и кренуо у причу “ко? ја музичар?”

Сад, пошто се цео дан прећутно напу*ава са рођеним братом, кинеским Сергејем, око тога ко је главнији у протестима, проширио је причу и на уобичајене мете, па ме уваљује у своја го*на. Мени је то навика од таквих људи и није проблем. Проблем је што се десетине и десетине хиљада људи дижу мислећи да им два брата глумца стварно могу понудити нешто. Један је неталентованији али је поштенији, други има месијански комплекс и не може да поднесе да му је брат популарнији од њега, а ви се цео дан расправљате је л могу странке или не могу странке, је л треба јаја ил не треба јаја, уместо да једном овде буду протести људи који ће да отерају СВА го*на и да им више нико не уваљује “лидере”, недовршене људе које Удба није могла да нацрта да је хтела такве.

Смрдљиви, лажљиви Сергеј, Легијин упи*ани ортак, коме је то го*но вођа за било шта, тако му и треба. Тај ДЈВучићевич опозиције ће ме сад данима пеглати по оној канализацији од Твитера, и то ће се онда преливати на уобичајене таблоиде који ме деценијама таргетирају, а њега величају како је баш лепо и с пуно пијетета играо хероја Аркана и како маме ми није знао да је на мајици дивјак, ја сам ваш браћо, нисам знао, преварили су ме, све док се не нађе неко да му коначно поломи пи*ку. Ево, на пример ја”.

 

Извор: Курир.рс

Loading...
loading...
loading...