Србија

Бивши НАТО официр дочекао Путина у Београду: ПРЕДСЕДНИЧЕ, ПОКЛОНИ СРБИЈИ С-400! ИМА НАДЕ ЗА СРПСКО КОСОВО!

Бивши официр НАТО-а на Kосову и Метохији, Норвежанин Kристиан Kаш дочекао је Владимира Путина испред Храма Светог Саве у Београду и замолио га да пошаље Србији ПВО у ПРО систем С-400 како би се спречила агресија на Србију од стране НАТО или било кога другог

– Драги председниче Путине, као норвешки држављанин са сталним пребивалиштем у Србији, изјављујем вам добродошлицу из дубине мог срца. Хвала Вам што сте подршка Србији! Хвала вам што подржавате Србију по питању јужне аутономне покрајине Kосова и Метохије! Хвала Вам што подржавате цели српски народ, а сад вас молим, господине Путин, дајте Ваш С-400 ракетни одбрамбени систем председнику Вучићу! Неопходан нам је Ваш С-400 систем да се бранимо од агресије Албаније, од НАТО агресије и агресије НАТО чланице Норвешке – рекао је Kаш.

Loading...

Бивши официр НАТО је посебно захвалио Путину што је дошао да улије наду српском народу да није све готово за Kосово и Метохију.

Kристијан Kаш у Београд је дошао први пут у децембру 2000. године. Био је официр Kфора, а онда се извинио Србији. Од тада, живи у Србији и брани српске интересе.

 

Извор: Srbija Danas

Loading...
loading...
loading...