Србија

Бивши НАТО официр дочекао Путина у Београду: ПРЕДСЕДНИЧЕ, ПОКЛОНИ СРБИЈИ С-400! ИМА НАДЕ ЗА СРПСКО КОСОВО!

Бивши официр НАТО-а на Kосову и Метохији, Норвежанин Kристиан Kаш дочекао је Владимира Путина испред Храма Светог Саве у Београду и замолио га да пошаље Србији ПВО у ПРО систем С-400 како би се спречила агресија на Србију од стране НАТО или било кога другог

– Драги председниче Путине, као норвешки држављанин са сталним пребивалиштем у Србији, изјављујем вам добродошлицу из дубине мог срца. Хвала Вам што сте подршка Србији! Хвала вам што подржавате Србију по питању јужне аутономне покрајине Kосова и Метохије! Хвала Вам што подржавате цели српски народ, а сад вас молим, господине Путин, дајте Ваш С-400 ракетни одбрамбени систем председнику Вучићу! Неопходан нам је Ваш С-400 систем да се бранимо од агресије Албаније, од НАТО агресије и агресије НАТО чланице Норвешке – рекао је Kаш.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бивши официр НАТО је посебно захвалио Путину што је дошао да улије наду српском народу да није све готово за Kосово и Метохију.

Kристијан Kаш у Београд је дошао први пут у децембру 2000. године. Био је официр Kфора, а онда се извинио Србији. Од тада, живи у Србији и брани српске интересе.

 

Извор: Srbija Danas