Издвајамо Русија Србија

ДЕЈАН БЕРИЋ ЗАПРЕПАСТИО СРБИЈУ: Путин је градоначелнику Загреба дао већи орден него Вучићу, ето колико га цени (ФОТО)

Српски снајпериста Дејан Берић, који је до недавно био добровољац у армији ДНР-а на свом фејсбук профилу објаснио је какав ће орден Вучић да добије од Путина.

Деки каже да је тај орден нема неку посебну тежину:

-Чисто за оне који не знају, орден Александра Невског је један од нижих ордена Руске Федерације. У СССР-у су га давали официрима за опредељене заслуге на бојном пољу. Како год, то је ипак орден, нема неку посебну тежину. Али га је Вучко добио.

-Веће је вредности орден дружбе који је Путин предао градоначелнику Загреба, каже Дејан Берић.

И сам се пита како је Вучић искукао тај орден:

-Када је отприлике месец назад у Вучићевим новинама и на његовој телевизији објављено да добија орден, мало сам завирио на званичну страницу, која је доступна, где се пар месеци пре доделе ордена објављује указ председника. Вучића тамо није било. Бог га свети зна како је искукао тај орден. Како већ рече то је орден нижега ранга, сада ћу вас слагати, три или четири степена нижи од ордена који се дају државницима од срца. То је орден за личну употребу, да би вам било мало јасније укратко, каже Деки.

Затим даље Дејан Берић пише да тај орден није награда, него обавеза, озбиљна обавеза.

-А сада долазимо до најважнијег. Орден нема неку тежину, али зато обавезује. Путин долази са гомилом предлога економске сарадње, то је она права награда за Србију. Е ту нашем напредном Вучку почињу проблеми…Наш Вучић има образ ко опанак од слонове коже, и велику гузицу којом се труди да седи на две, може се слободно рећи и три столице. Руси су променили своју спољну политику од оне до деведесетих година. Држаће му столицу до тог тренутка, до када буду веровали да ће се понашати као председник братске државе. Када му Руси измакну столицу, сешће са својим дебелим дупетом тако жестоко да ће му сви дупеувлакачи пинк боје излетети засрани из задњице. Тако да тај орден није награда, него обавеза, озбиљна обавеза. Колико реално Вучка цени Путин показује то што му је, како сам већ рекао, дао орден веома ниског ранга.

Jutros se probudio, na fejsbuku gomila poruka o ordenu Putina za Vucica. Cisto za one koji neznaju. Orden Aleksandra…

Geplaatst door Dejan Beric op Maandag 7 januari 2019

 

Извор: Правда.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

јануар 2019.
П У С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031