Спорт

ЂОКОВИЋ КАО ДА СЕ ОПРОСТИО ОД ЕНДИ МАРИЈА: Емотивна порука на Инстаграму ће потпуно сломити неутешног Шкота!

Болови које осећа су такви и толики да је пред сам Аустралијан опен изјавио да без бола не може да обује чарапе и патике

Енди Мари је пред шокантним, прераним завршетком каријере. Болови које осећа су такви и толики да је пред сам Аустралијан опен изјавио да без бола не може да обује чарапе и патике.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Новак Ђоковић је пред новинарима говорио о томе колико се саосећа са својим великим ривалом, али и великим пријатељем. А потом је, решио да пошаље поруку 31-годишњем тенисеру из Шкотске.

Ендију Марију је Новак Ђоковић је путем Инстаграма послао следеће:

– Тарбес, Француска 2001, “Лес Петите Ас”. Први пут када смо се срели и играли. Нешто ми је још тада говорило да ћемо имати невероватно ривалство и да ћемо искусити међусобне двобоје на највећој сцени у многим годинама који долазе. Оно што ти сада радиш није ништа друго до храбро и инспиришуће. Kада сам те пре неки дан срео, нисам могао да речима искажем саосећање за оно кроз шта пролазиш. Kао спортиста, као колега тенисер и пријатељ, поштујем и потпуно подржавам сваки твој покушај да се надмећеш на највишем нивоу, и на Аустралијан опену и на ономе што следи. А шта год да се деси, увек ћу се радо сећати наших нестварних мечева током свих ових година. И бићу захвалан за то искуство. Енди, велики загрљај од мене. Остани јак – закључио је у обраћању Новак Ђоковић.

View this post on Instagram

Tarbes, France 2001, “Les Petite As” First time we met and played. Something was telling me back then that we’d have an amazing rivalry and experience of playing each other on the biggest stage for many years to come. What you are trying to do is nothing short of brave and inspiring. I met with you the other day and couldn’t really verbalize my compassion for what you’re going through. As an athlete, fellow tennis player and friend, I respect and fully support you every second of this Australian Open and every next attempt to compete at the highest level. Whatever happens, I will always cherish our amazing matches over the years and be grateful for those experiences 🙏 Big hug Andy, stay strong. @andymurray

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Извор: Espreso.rs