Србија

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ КАДРИЈА ВЕСЕЉИЈА: Озбиљна порука за Србију на почетку 2019!

Кадри Весељи (Фото: Јутјуб)

Он је апеловао да „сви говоре једним гласом о последњој фази преговора са Србијом, и да све партије морају да се суоче са Србијом

Председник Скупштине тзв. Kосова и лидер Демократске партије Kосова (ДПK) Kадри Весељи позвао је све партије у јужној српској покрајини да се „баве Србијом, а не једни другима“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је апеловао да „сви говоре једним гласом о последњој фази преговора са Србијом, и да све партије морају да се суоче са Србијом.

– Сви треба да знају да и позиција и опозиција имају институционалну одговорност према грађанима и држави. Сви би требало да преузму одговорност. Бежање од одговорности је неодговорно. Злоупотреба истине и манипулација због рејтинга биће кажњени, управо из овог разлога. Сви морамо да презмемо одговорност. Чињеница је да је преко пута нас у овом процесу Србија. Дакле, не треба да се боримо једни против других. Политички спектар требало би да је уједињен кад су у питању национални интереси, јер свака друга акција је акција против интереса Kосва – рекао је Весељи.

 

Извор: Espreso.rs/Kosova.info